Jövőre új suliban fogok tanulni és eléggé zárkózott vagyok olyan helyen amit még nem ismerek hogyan barátkozzak majd?
Figyelt kérdés
15l2018. márc. 21. 17:21
1/4 KedvesPitypang válasza:
szia! ha megengedsz egy kis személyes tapasztalatot, én faluról kerültem egy győri gimnáziumba, és ugyan kitárult a világ, szembesülnöm kellett azzal is, hogy az osztálytársaim többsége az alapján keres barátot, és ismerkedik, hogy milyen márkás ruha van az emberen. Ez nekem anno nagyon rosszul esett, általános iskolában egy tökre belevaló csaj voltam, és őszintén szólva ez a "fogadtatás" kicsit mellbe vágott, és sokkal zárkózottabb lettem azok után, hogy bármennyire is próbálkoztam minél több osztálytársammal megismerkedni, jópáran úgy tűnt, nem fogadnak el, csupán amiatt, hogy nem a legújabb divat szerint öltözködöm és nincs iPhone-om. Nem azért írtam le ezeket, hogy még jobban rástresszelj, alapból nincs egy összetartó osztályom, de ez szerintem leginkább szerencse kérdése, hogy miylen emberekkel hoz össze a sors, én azt tudom tanácsolni, hogy az első hetekben csak egy picit erőltesd meg magad, és legyél nyitottabb! Nem kell, hogy teljesen kifordulj önmagadból, mert mindenki olyannak fog szeretni, amiylen vagy, viszont az első benyomás is fontos, úgyhogy ha kicsit érdeklődőbb vagy, kíváncsibb, és látják rajtad hogy őszintén érdeklődsz irántuk, akkor az a legtöbb embernél egy szép nagy piros pont! Nem kell sok barát, legyen egy pár igazi, hidd el, sokkal jobban megéri ;) sok sikert kívánok neked a beilleszkedéshez, és az lebegjen a szemed előtt, hogy nem vagy egyedül, az osztálytársaid közül is sokan lesznek akik ugyanolyan helyzetben vannak, senkit nem ismernek új a környék stb. Csak ügyesen! =) 18/L
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi :) és remélem neked is sikerül az osztályban barátokat szerezned
2018. márc. 21. 20:17
3/4 timarim01 válasza:
Próbálj nyitott maradni, és ahelyett hogy már most azon agyalsz, hogy a zárkózottságoddal, mit kezdesz majd, nézd a másik oldalról - mi van, ha minden nappal a suliig, egyre nyitottabb és barátkozós lennél.Nézd úgy, mint egy kaland, amit fel kell fedezned.
Amikor sétálsz az utcán kezdj el felnézni másokra, egyenesen a szemükbe. Majd lassan ejts el kisebb mosolyokat, ha jól érzed magad (nem kell csak fiúk vagy ilyesmi - lehet idős hölgy, nő, férfi). A cél, hogy fejezd ki, ha jól érzed magad, pl jó kedved van. Apró dolgok, de nagy változást hoznak, ha belevágsz. ♥
4/4 anonim válasza:
Én kilencedikes vagyok most és szerintem írj rá azokra az emberekre a nyáron (ha odaadják a névsort) akik szimpatikusak ! Így könnyen szerezhetsz barátokat az
új osztályodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!