MIt tegyek? Elegem van
Van egy barátnőm a baráti körömből, akit nagyon szeretünk, de neki mindig csak a 3. vagy a 2. voltunk. Persze, nem mi vagyumk a BFF-jei, de akkor is. Lehet hogy féltékeny vagxok, de akkor is jogosan.
Ezt elmondtam neki, hogy mindig cserbenhagy minket, és megsértődött, nem szól hozzánk, főleg hozzám.
Én ugyanúgy próbálok vrle lenni, de ő csak lehülyéz, max beszól valamit, ennyi a max kommunikáció köztünk.
Írok neki, hogy nagyon nagyon hiányzik, visszaír, de nem változtat.
Már többször mondtuk, hogy elengedjük, hagyjuk elmenni, de nem megy. Nem tudjuk/tudom elengedni.
Túlságosan szeretjük.
Mit tegyünk? /főleg én mit tegyek?

Én most nem vágom.
Konkrétan mért vagytok féltékenyek? Mert a "bff"-jeivel megy el péntek esténként, és nem veletek?
Mert ha igen, akkor Ti vagytok a hibásak, és nem Ő.
Az ember CSAK a barátait tudja megválogatni. Ha Ő nem titeket választott, hanem más barátait, szíve joga, tiszteletben kell tartani, és ennyi. Le kell szállni róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!