Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szemtelenség ha megkérem...

Szemtelenség ha megkérem többet ne emlékezzünk meg egymás születésnapjáról?

Figyelt kérdés
Biztosan megsértődne,bár az nem érdekel.Amikor van a születésnapom mindig jó egy hónap késéssel ír,közben szokott írni.Utána meg eltelik még egy hónap mire személyesen felköszönt.Szerintem direkt csinálja,mert másik két barátnőjét felszokta köszönteni.Közülük az egyikük nekem is a barátnőm volt.Ha rólam van szó mindig óriási erőfeszítésbe kerül,hogy megemlékezzenek.Erőltetettnek érzem az egészet.Nem az a gond ha valaki később köszönt,de azért már ne nyár legyen a tél végi születésnapból.Meg ha gondja van akkor érdekes módon tud írni azt mondja megnyugtatom.Lehet azt is megmondom a gondjaival is inkább másokat tiszteljen meg ne engem.Nem is pont a születésnapról van szó,de ez felszínre hoz bennem dolgokat a baráti kapcsolatot illetően,hogy ő engem valójában ezt leszámítva se tart sokra.Nem anyagi okai vannak,hogy nem köszönt fel-az ajándék nem is lenne lényeg,inkább a megemlékezés.

2018. márc. 19. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Húha jól be vagy feszülve :)
2018. márc. 19. 14:44
 2/11 TR75 ***** válasza:
100%
Szerintem inkább arra kellene megkérned, hogy úgy általában felejtsen el téged. Mert ez így csak nyűglődés. Nem barátság.
2018. márc. 19. 14:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell megkérni semmire. Egyszerűen csak te is kezeld lazábban a vele való barátságot.

Nem kell mindig ugrani, vagy hozzá igazodni. És nem kell nagyon készülni a szülinapjára.

2018. márc. 19. 14:55
 4/11 anonim ***** válasza:
Inkább keress új barátokat
2018. márc. 19. 15:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen,azon már gondolkodtam,hogy lazábban fogom kezelni.Ritkítani fogom a találkákat,mert úgy érzem egy ideje,hogy erőltetett az egész.A születésnap meg csak még egy rossz pont volt a sorban.Amikor utoljára köszöntöttem a születésnapján elhívott süteményre,de aznap este lemondta és kérte tegyük át másnapra a vidéki vendégek miatt.Aztán másnap "sajnálkozott"hogy sütemény nem maradt száraz biokekszet hozott be helyette.
2018. márc. 19. 15:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Fontos Neked, ezért fáj. pl én júniusi vagyok és ha vmi távoli ismerős szeptemberben rám dobna egy szülinapi köszöntést, nem izgatna; max néznék furán. Viszont a leírtak alapján az érzelmek csak a Te oldaladról erősek. Az azonos viszony
2018. nov. 24. 19:46
 7/11 anonim ***** válasza:
ulást, mély érzéseket pedig nem lehet másba kényszeríteni. Ezért, ha Te úgy látod, ignorál el kell engedned, mert neki is rossz, hogy benne van muszájból egy barátságban és Neked is fáj, hogy valaki most már nem törődik úgy Veled mint régen.
2018. nov. 24. 19:49
 8/11 A kérdező kommentje:
A barátságot akarja, csak ne kelljen ilyesmiket tenni érte születésnap, ünnepeken sosrm emlékezik meg.De ha gondja van padlón van szeret írni, mert azt mondja megnyugtatom. Mostmár sablonosan veszem ha ilyesmiket ír,mikor én voltam beteg és tudott róla azt egyszer se kérdezte meg hogy vagyok.
2018. nov. 24. 20:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Olyan személyiség,aki mások terheit már nem bírná el a sajátja mellet, az extráktól (aktuális gondok) szabadulna. Neked nem kutyakötelességed a támasza lenni, elvégre egy személytől nem várhatjuk el igényeink kielégítését.
2018. nov. 24. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Amúgy az jutott eszembe; amikor anorexiás voltam, fogalmam sincs, hogy kinek milyen baja volt - nem nyitottam mások felé; annyira nehéz volt a saját terhemet cipelni, hogy nem tudtam volna másét sem. Bár cserébe én se panaszkodtam másnak.
2018. nov. 24. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!