19 éves fiú barátomnak mit vegyek szülinapjára?
Szoval van egy fiu, akivel olyan a kapcsolatunk , hogy tobb mint baratsag, de kevesebb mint egy kapcsolat.
1 het mulva lesz 19 eves es nem tudom, hogy mit vegyek neki :( hiaba ismerem, de egyszeruen nem tudom...
Parfumot , csokit , szepsegapolasi dolgokat nem akarok... gondoltam sutok tortat vagy piat viszek ... nem tudom
piros tangát
de te vedd fel ne ő:)
fog neki örülni tuti
Jezusom.. valami ertelmesebb valaszokat köszi!
Egy atlag 19 eves fiunak mit vegyek? Nem kell ahhoz ismerni ... de valami maradandot vennék
Mi a hobbija? Mi teszi ot kulonlegesse? Szeret sutni/fozni=> kulonleges fuszerek
Ad a kornyezetere / vagy szereti a termeszetet=> uveggombben elo sziklakert^mohakert
Ha valamilyen tudomany vagy szorakozas irant erdeklodik: kulonleges tea+a temarol szolo ujsag: sakk, gamestar, pcguru, zenei magazinok, autos magazin stb.
Amugy a legjobb a pia, ha egyutt fogyasztjatok el csak meg tobb elmenyetek lesz egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!