Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kinek rosszabb? Annak aki...

Kinek rosszabb? Annak aki szenved vagy annak akinek néznie kell egy szerettét szenvedni és tudja, hogy nem tud segíteni neki?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok mások véleményére.

A válaszokat előre is köszönöm.

2018. márc. 6. 20:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyénfüggő. Lehet, hogy egy anyuka nagyobb tragédiaként éli meg, hogy a kisfiának lehorzsolódott a térde, mint valaki azt, hogy megállapították hogy súlyos gyógyíthatatlan beteg.De lehet hogy egy másik anyuka még fel is pofozza a gyereket, miután az elesett, hogy miért szaladgál. Úgyhogy nem tudnám megállapítani hogy melyik rosszabb. Mindkettő másfajta szenvedés. De az biztos hogy a tehetetlenség nagyon rossz tud lenni, ha valakit szeretünk de nem segíthetünk rajta.
2018. márc. 6. 20:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább szenvedek magam, minthogy tehetetlenül álljak a szerettem szenvedése előtt. Ha csak magunkra van gondunk, talán a nehézség is könnyebb, az ember sok mindent kibír, de felelősséggel lenni valaki iránt, akinek nem tudom enyhíteni fájdalmát, baját, az szörnyű, elemésztő érzés.
2018. márc. 6. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!