Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy engesztelhetnem ki?

Hogy engesztelhetnem ki?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jo baratnom, de egy számomra érthetetlen ok miatt osszevesztunk es megvan sértődve. Az eset ma történt.

Szoval a lényeg, hogy beszelgettunk, szoba került egy tantárgy illetve, hogy az adott tanár az órán mit mondott. En kötöttem az ebet a karohoz, mert pontosan emlekszem mit mondott, szerinte viszont nem, megkérdezett egy másik embert is az óráról, aki szinten neki ad igazat. Azt mondtam, hogy Oke attól meg biztos vagyok benne mit hallottam. Erre ramformerdt, hogy akkor gondoljam azt amit akarok sz*rik bele mit csinalok stb. Eléggé rosszul esett, alapból szerintem nevetséges ez az egesz, mint a tiz évesek kb. Aztán próbáltam óvatosan puhatolozni, elmondtam neki, hogy hiszek nekik, nem kene kiakadni.

Na mármost nem szeretnek nyilván ilyen kicsinyes dolog miatt összeveszni, úgyhogy megis mit tehetnek, hogy valamennyire kiengeszteljem?

Bar azert a végére hozzátenném, hogy szerintem az egesz szituáció nevetséges, emiatt megsértődni, meg ugy az egesz, nem kotekedtem, nem voltam bunko, nem tudom miert érintette ez ilyen érzékenyen, azelőtt meg soha nem vesztünk ossze.

18/L (Ja es nem kell beszologatni, tisztában vagyok vele, hogy ennyi idősen nevetséges helyzet, de nagyon kevés baratnom van, nem szeretnek elveszíteni egyet sem...)

2018. márc. 3. 17:18
 1/3 anonim válasza:

lehet valami gondja van a barátnődnek otthon vagy mas valamivel/valakivel es azért ilyen frusztrált hogy ilyen apróságon felkapja a vizet.Nem tudsz ilyenről? Nem viselkesik furcsan? Mert ha csak tényleg ennyi történt es jo baratok vagytok akkor nem kellene ezen izelnie.

Szerintem nem sok ido kell hozza es elfelejti,kezdemenyezz vele beszelgetest vagy hívd el valahova egy közös programmra szerintem ennél többet nem tudsz tenni

2018. márc. 3. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Majd megbékél. De legközelebb jusson eszedbe a régi jó mondás.

Okos enged..........

2018. márc. 3. 17:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Második: igen, erre elobb is gondolhattam volna...

Elso: nincs különösebb problémája, o eléggé ilyen típus, volt hogy egy baratnonkre azert haragudott meg mert egyik órán nem melle ült, aztán egy hetig szoba se állt vele... :D Mindegy, uzeneteimre nem válaszol úgyhogy majd az iskolában probalok vele beszélgetést kezdeményezni.

Köszönöm a valaszaitokat!

2018. márc. 3. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!