Ha egy lánnyal neten nem megya beszélgetés, akkor ennek így van értelme?
Szerintem ő is csak olyan, mint a legtöbb ember, hogy azokkal szereti ápolni a barátságot, kapcsolatot, akik fizikailag is közel vannak hozzá, pl. egy városban élnek, és így bármikor tudnak találkozni is akár.
Én már idősebb vagyok, közel a 40-hez, de egész életemben ez volt, hogy ha egy barátom, akár fiú, akár lány elköltözött máshová, vagy épp én költöztem, akkor ezek egy idő után vagy megszűntek, vagy lekorlátozódtak évi 1-2-szeri beszélgetésekre a neten keresztül.
És ezt nem is tartom rossznak, azokra kell koncentrálni, akik körülöttünk élnek.
Ugyanez a helyzet a munkahelyi barátságoknál.
Akik legjobb cimbik/barinők voltak egy munkahelyen, és az egyik tegyük fel kilép, akkor onnantól kezdve egy ideig még tartják a kapcsolatot, utána már nem. Nekem is rengeteg kollégám ment már el, vagy épp én váltottam többször munkahelyet még fiatalabb koromban, és a legritkább esetben tartottam csak utána a kollégákkal a kapcsolatot (akkor is csak rövid ideig, ahogy fentebb írtam, majd vagy megszűnt, vagy évi kb. 1 alkalomra szűkült), de nem is érdekeltek onnantól kezdve, hiszen az új helyen lettek új barátaim. Jófej emberek mindenhol vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!