Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Igazam, van, hogy nem vagyok...

Igazam, van, hogy nem vagyok hajlandó beülni a legjobb barátommal egy meleg témájú filmre a moziba? Emiatt a film miatt utazna fel a fővárosba.29/F

Figyelt kérdés
[link]
2018. febr. 13. 21:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Hát akkor tényleg csak a szembesítés hiányzik....
2018. febr. 13. 22:00
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Miért?

Ki vannak onnan tiltva a szakközgazdászok?

Ne hagyd magad terrorizálni!

Egyszer olyan programra menjetek, ami neked tetszik, legközelebb meg olyanra, ami neki.

2018. febr. 13. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Már egyből tudtam a 29/F-ből meg a meleg legjobb barátból hogy ez az ABDL-es kérdező
2018. febr. 13. 23:05
 14/19 anonim ***** válasza:
89%

Ha zavarban érzed magad a helyzet miatt (meleg filmet nézni a fiú haveroddal), vagy egyszerűen csak nem jön be neked úgy a film, mint a haverodnak, akkor tényleg nem kell megnézni.

Amúgy ez oscar-díj jelölt film, amit én is láttam, pedig nem vagyok meleg:D Tehát számomra ez nem olyan film, ami csak melegek néznek. 24/n

2018. febr. 13. 23:15
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Hat, szerintem ez így elég érdekes barátság. Te menj el vele olyan filmre, programra, ami nem érdekel, ő meg fordított esetben "elhajt"? Ezt kellene vele mindenekelőtt letisztáznod, mert ez így nem igazán barátság.
2018. febr. 13. 23:22
 16/19 anonim ***** válasza:
82%
Abban igazad van, hogy nem fair, hogy nem megy el veled, de te meg mindenhova kísérgeted. Abban nincs igazad, hogy azért nem tetszene a film, mert két férfi szerelméről szól. Én láttam, és szerintem jó film, viszont tény, hogy nem egy pörgős akciófilmről beszélünk. Ez és a barátod érdektelensége a téged érdeklő programok irán valóban jó indok arra, hogy nézd meg, de 2018-ban azzal érvelni, hogy azért nem nézed meg, mert melegek vannak benne, olyan beszűkült, földhözragadt világszemléletről tesz tanúbizonyságot, amivel nem, hogy egyetérteni nem tudok, de erősen ellenzem is.
2018. febr. 14. 08:01
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Adj neki egy esélyt.
2018. febr. 15. 21:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Miert kerdezgetsz allandoan a magad es a meleg baratod baratsagarol?
2018. febr. 15. 23:51
 19/19 anonim válasza:
Valamit valamiért :)Ha ő elmegy veled akkor te is elmész vele.Amúgy ez egy nagyon jó film <3
2018. márc. 8. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!