Ha a barátaim nem írnak vissza, akkor magasról leszarnak?
Több éve vagyunk barátok, sokat is szoktunk találkozni, mostanában kicsit felgyorsult az életünk, megértem, hogy elfoglaltak, nekem is elveszi az időmet a tanulás és a munka, de nem értem, miért lenne olyan nagy erőfeszítés válaszolni. Mostanában 5-6 napig egyáltalán nem válaszolnak, pedig látom, hogy aktívak még hajnali órákban is. Nem mintha számon tartanám, csak szemet szúr. Bezzeg ha róluk van szó, kell nekik valami, akkor mindig “van idejük rám”. Nagyjából 1 hónapja megy... szerintetek ha tényleg érdeklek valakit, barátok is vagyunk, akkor normális, hogy b*szik válaszolni?
24F
Megvan mindenkinek a magánélete, hobbija, párja. De lehet hogy szimplán pihenni szeretnének.
Sajnos a mai digitális, mobilos világ rákfenéje, hogy mindenki elvárja a másiktól, hogy azonnal "kéznél legyen".Ha nem írok vissza az a baj. HA visszaírok, hogy most nem érek rá akkor az, hogy lerázom. Ha azt írom fáradt vagyok, dolgom van, akkor jön a faggatózás, vagy a "mi a baj" kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!