Hagyjam vagy inkább próbálkozzak még?
Figyelt kérdés
27 éves lány vagyok. Nagyon egyedül vagyok akik voltak barátnőim mind elköltöztek miskolcról senkivel nem tudok talizni. Van barátom de barátnőim nincsennek. Egy lány volt akivel már évek óta leveleztem face-en de észrevettem hogy mintha mostanra megváltozott volna velem szemben. Régebben egy nap akár 3-4 levelet is váltottunk mindent megbeszéltünk. Aztán az egyik évbe párkapcsolatot változtatott és lett egy barátnője is. Azóta nem nagyon törődik velem amit többször meg is írtam neki de mindig az volt a válasza h csak felnéz face-re de nem ír vissza senkinek meg nincs kedve messengerezni. De van egy olyan érzésem h csak velem csinálja ezt másokkal viszont nem. Mit tehetnék ezzel kapcsolatban? Hagyjam inkább vagy még próbálkozzak azért? Nekem ö nagyon hiányzik nem is értem mi lehet a probléma...Tudomásom szerint nem bántottam meg semmivel, de rá is kérdeztem és ö is megírta h nem. De akkor mi lehet a gond... Egyszerűen nem értem.2018. febr. 10. 13:24
1/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem hagyd. Majd jelentkezik ha akar. Az igaz barátok nem tűnnek csak el úgy. Lehet, hogy olyan időszakon megy át, hogy nem akar beszélgetni nagyon senkivel. Nekem is voltak, vannak ilyen időszakok. Én is lány vagyok, de nem tudok hosszú távon barátságokat kötni lányokkal. Egy idő után csak akkor keresnek, ha bajuk van, vagy kell nekik valami. A régi ismerőseim kimentek külföldre, alig beszélgetek valakivel. Szóval majdnem egy cipőben járunk. Nézz valami eljárós hobbit, táncot pl. Ott biztos találsz olyanokat, akikkel barátkozni tudsz és legalább van egy kis közösség, ahol jól érezheted magad. :) Sok sikert és fel a fejjel! :)
30 L
2/2 anonim válasza:
Én bizonyos mennyiségű lepattintás után már büszkeségből sem keresném. Amúgy őt is megértem, mert én sem szeretek sokat beszélgetni másokkal, a barátaimmal sem. Legfőképp csak a párommal. Szinte mindenki más le van tiltva msn-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!