Nem tudom hogyan tovabb!? Segítenétek?
Figyelt kérdés
Ez a masodik èvem gimnáziumban ... Talaltam magamnak egy nagyon jó barátnöt ... Tavalyi èvünk egèsz jo volt nem veszekedtünk semmi .. Szoval nagyon jo barátsagba kerültünk ő mèg most is baratnőm ès egy szobába vagyunk mert kollègiumba járunk meg meg egy osztályba is .. Az utobbi idöben èszre vettem h nèha fintorog rám ès undorral nèz rám .. Hát leültem vele beszèlgetni spontán mondjuk el egymásnak ki az amit nem birunk a másikba hogy ezt is tudjuk .. Ès kiváncsi voltam rá hogy mit mond ... Èn azt mondtam neki h nem birom benne h oknèlkül bunkozik meg fintorog rám .. Azt mondta hogy mostanába szokássává vált.... Mindegy kèrtem h mondja el hogy bennem mi az amit nem bír.... Azt mondta az hogy benyalok mindenkinek ès h mindenki bir .. Meg h az összes tanárral joba vagyok !!nem èrtettem .... Èn sosem nyaltam be senkinek .. Söt èn inkabb ugy vettem èszre h egyatalan nem birnak .. A beilszkedèa miatt járok már egy ève pszichologushoz ... De azt mondta h ő ez miatt utál .... Hát enyibe hagytuk igazából probáltam ugy viselkedni h ne èrezze ez miatt roszul magát !! Tegnap kiakasztott a barátnőm .. Mert volt egy programom amit nekem kellet volna megszervezni de haza kellet jönnöm mert a nővèremnek katonai eskütètele volt ès oda mentünk .. Szal igy megkèrtem a barátnőm hogy csinálja meg .... Amit meg is tett .. De nem jól .. Ami miatt nem szoltam csak kèrtem h a szervezze át ugy hogy mindenkinek legyen szerepe a programban mert csak magát meg mèg kèt osztálytársunkrol szolt az egèsz miközbe mind a 18 embernek benne kell lenie ... Ès mondtam neki nem akarok roszat mondani mert jo lett csak adjunk szerepet mindenkinek .. Ès anyit irt vissza h OK ... Mire megkèrdeztem most mivan .. Megint utálni fog mert bele szoltam ... Ès mondta h nem .. Èn meg ideges lettem ès elmondtam mindent ami már fèl ève nyomaszt ..... De elötte mèg benyögte h ugy èrzi hogy miattam nem tud figyelni a tanulásra ..megbukott kèt tantárgybol ès azt mondta mosth nem vagyok ott figyelt minden orán ès talán szèt kène ülnünk .. Mire mondtam neki h csak keres valakit akit hibáztathat h megbukott ugyanis h tudnám már elterelni a figyelmèt mikor èn magam figyelek órákon .. 4.6 os átlagommal messze èn vagyok az osztály 3 dik legjobb tanuloja ... Ès rám akarta kenni h elterelem a figyelmèt ... Hát mondtam neki h ak üljünk szèt ... Utana jött ez a programos dolog ... Ès ezutan elmondtam neki ... Hogy unom h folyton utálatos velem mert jobban tanulok mert engem egy kèt tanár bir .. Ès hovy nem birom h folyton fintorog rám meg kötekedik bunkozik ha megdicsèrnek valamièrt ... Ès hozzá tettem h èn felajánlottam a segítsègemet is h segitek tanulni .. Amit hozzá teszek meg is tettem ès törtènelemböl 5 vizsgáf tett !!!!! Szóval nem tudom mit csinálok rosszul .. Tènyleg nem nyalok senkinek ..... Èn nem vettem èszre h anyira odáig lennènek èrtem a tanárok ... Szóval nem èrtettem ... De most összekaptunk ezen ..mert anyit irt vissza h felfogta hogy ő hozzám kèpest analfabèta ès hogy nem is igazi barátnő !! Mikor egy szóval sem mondtam ilyet ..... Szerintetek.....?????2018. febr. 9. 15:53
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsii h ilyen hosszú lett :)
2018. febr. 9. 15:55
2/3 Nagy Tuzson válasza:
Szerintem azt, hogy fokmérőnek használod a hangulatát saját magad megitéléséhez. Amúgy sanszos, hogy ő is így tesz, csak nem tűnt még fel neked.
3/3 A kérdező kommentje:
Ezt hogy èrted ?
2018. febr. 9. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!