Elmondtam a legjobb barátomnak, hogy meleg vagyok, és ő nem áll szóba velem azóta, mit tegyek? = (
Amikor elmondtam még nem nagyon reagált semmit, azt mondta, hogy kell neki egy kis idő, hogy ezt átgondolja, mondtam neki, hogy oké. Aztán 2 nap múlva mondta, hogy ő ezzel nem akar foglalkozni és nem tud már barátként nézni rám, és hogy nem mondja el senkinek bízhatok benne stb. de nem akar ezután barátkozni velem :( Letiltott mindenhol, suliban hozzám se szól, csak ha nagyon muszáj =( Aztán mondtam neki, hogy beszéljük meg ha fél vmitől vagy vmit nem ért és azt mondta, hogy nincs velem mit megbeszélnie, és rámkiabált hogy hagyjam békén értsem meg ő nem akar barátkozni velem :((((
Most mit csináljak? Nagyon fontos volt nekem (mint barát). Nagyon rosszul érzem magam emiatt... a legrosszabb, hogy nem tudom, mi a baja, mert nem hajlandó beszélni velem, és így nem tudom mit tehetnék ellene!!! Egy csomószor együtt hülyültünk suli után átmentünk egymáshoz stb, és most nagyon egyedül érzem magam :(
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!