Szerintetek jogos, hogy a "barátnőm" ennyire megsértődött? Ha igen, hogy lehet őt kiengesztelni a bocsánatkérésen kívül?
Azért tettem idézőjelbe a barátnőt, mert pár hónapja ismerjük még alapból csak egymást, a párjaink barátkoztak nagyon össze, mi így ismerkedtünk meg. 7 év van köztünk, ő az idősebb, és azt hittem így ő a felnőttesebb is, de már nem tudom hanyadjára kell belátnom, hogy ez nem így van. Azonban legutóbb történt a "nagy baj", amiért megsértődött rám. Párommal egy butaságon összekaptam, ő felhívta a haverját, és a haverja felesége aki a "barátnőm" ő vette fel, párom elmondta neki, hogy min vesztünk össze, amire én nagyon megharagudtam, éppen ettem is, és párom állandóan nyomta a képembe a telefont, hogy beszéljek a barátnőmmel, beszéljek vele, én meg nem akartam, de én ezt nem mondtam, egyszerűen hangtalanul eltoltam magamtól a telefont végig, aztán párom rövidre zárta annyival, hogy én most nem akarok vele beszélni....és hallottam, hogy a barátnőm csalódottan mondja, hogy jó meg stb. Aztán másnap írtam neki, hogy ne haragudjon stb, 3 nappal utána válaszolt, hogy neki ez nagyon rosszul esett, stb, stb, stb. Baromi távolságtartó lett. Én persze többször bocsánatot kértem, de olyan mint egy kisgyerek, és mivel elég friss a mi barátságunk, ezért annyira nem tudom megérteni ezt a hatalmas kiborulását, persze nekem sem esett volna jól, de ő is eljátszotta már ezt, hogy a párjával összeveszett, és olyankor ő is letojt engem magasról, és én ezt felfogtam, és nem hisztiztem rajta. Szerintetek neki van igaza?
21/L
Kedves Kérdező!
Ha neked valakivel problémád van, azt vele beszéled meg. Tehát ha a pároddal van gondod,akkor nem a párod barátjának a barátnőjével fogod megbeszélni. Azonban arra felfigyeltem, hogy a párod mi a jóisten csudájáért beszélte meg a problémátokat a hölggyel? Ezek ilyen jóban vannak? Akkor viszont ki tudja, a párod még mit mondott rólad, ami talán nem is igaz.
Hallod, ez nem kapcsolat szerintem, hanem egy brazil szappanopera. Szerintem fogd a nyúlcipőt és futás. Az egésztől messze! Ne nézd végig, hogy a barátod megcsal a barátja barátnőjével...
Ó, csak ne legyen igazam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!