Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan vehetném rá, hogy...

Hogyan vehetném rá, hogy csináljunk valamit a nyomkodáson kívül?

Figyelt kérdés

Holnap nálunk alszik a legjobb barátnőm, viszont ilyenkor mindig az idő nagy részét nyomkodással töltjük, vagy elmegyünk valahova. De holnap esni fog, plusz őt most nem nagyon engedik el sehova, szóval gondolom bent leszünk végig, de én nem szeretnék nyomkodni, azt lehet egyedül is.

Mit csinálhatnék vele, hogy csinálhassunk valamit együtt? És ha már sikerült, mit csinálhatnánk?

14/L

2018. febr. 2. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Társasjáték, kártya, kirakós. Kézműveskedés, rajzolás festés, süthetőgyurma....stb.
2018. febr. 2. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ó, mi rengeteg mindent csináltunk 13-14 évesen. Novellát írtunk, szellemet idéztünk, dalt írtunk, filmet néztünk, zenét hallgattunk és csorgattuk a nyálunkat a bandatagokra, stb. :) Bár gondolom ezek már nem ütik meg az ingerküszöböt a 14 éveseknél, pedig én is csak 11 éve voltam annyi.
2018. febr. 2. 20:22
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
De kérem, mi a halál az a nyomkodás? :D :D :D :D :D
2018. febr. 2. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Én hirtelen pattanás nyomkodásra gondoltam, de szerintem telefonozást ért a kedves kérdező nyomkodás alatt, hármas. :D

Talán rendezhetnétek egy fotózást, az lekötne titeket pár órára, míg kiválaszjátok a ruhát, sminkeltek, (ha szoktatok sminkelni) hajaztok stb.

Ha van háziállatotok, trükköket tanítani neki. (macskának is lehet)

Filmezni, sorozatot nézni.

Sütögetés, főzés. Előtte elmehettek bevásárolni.

Utolsó kettő ötletet összeköthetitek, mi barátnőmmel mindig sütöttünk, aztán filmet néztünk, beszélgettünk. :)

2018. febr. 2. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, nekem is a "nyomkodás" szón akadt meg a szemem a kerdéseket böngészve.
2018. febr. 2. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként filmnezés, társasjáték, vagy akár "ország, város..." játék, bár nem tudom, hogy ismerik- e még ezt a mai kamaszok.
2018. febr. 2. 20:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat!

Bocsi, nem gondoltam hogy a nyomkodás furának hangzik így elsőre :DD

Amúgy nagyon jó ötleteket mondtatok, megpróbálom :)

2018. febr. 2. 21:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem szép kezdeményezés ez tőled, ki nem állhatom, hogy mást sem látok a gyerekek kezében egész nap, mint a telefont, miközben teljesen elfelejtik, hogy milyenek is a személyes kapcsolatok. Remélem sikerül rávenned, hogy kipróbáljatok valami újat. :)
2018. febr. 2. 21:18
 9/9 anonim ***** válasza:

szellemidézés, sminkelés, körömlakkozás, pózolás anya magassarkújában, anno mi énekeltünk magnószalagra is - de nyilván ha telefonra veszitek fel, megint nyomkodás lesz a vége.

Telefonbetyárkodás :) de nem úgy, hogy felhívod, hogy bajban van az unoka adjon pénzt... hanem valami vicceset, amivel megnevetteted a hívott félt.

2018. febr. 6. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!