Hogyan vehetném rá, hogy csináljunk valamit a nyomkodáson kívül?
Holnap nálunk alszik a legjobb barátnőm, viszont ilyenkor mindig az idő nagy részét nyomkodással töltjük, vagy elmegyünk valahova. De holnap esni fog, plusz őt most nem nagyon engedik el sehova, szóval gondolom bent leszünk végig, de én nem szeretnék nyomkodni, azt lehet egyedül is.
Mit csinálhatnék vele, hogy csinálhassunk valamit együtt? És ha már sikerült, mit csinálhatnánk?
14/L
Én hirtelen pattanás nyomkodásra gondoltam, de szerintem telefonozást ért a kedves kérdező nyomkodás alatt, hármas. :D
Talán rendezhetnétek egy fotózást, az lekötne titeket pár órára, míg kiválaszjátok a ruhát, sminkeltek, (ha szoktatok sminkelni) hajaztok stb.
Ha van háziállatotok, trükköket tanítani neki. (macskának is lehet)
Filmezni, sorozatot nézni.
Sütögetés, főzés. Előtte elmehettek bevásárolni.
Utolsó kettő ötletet összeköthetitek, mi barátnőmmel mindig sütöttünk, aztán filmet néztünk, beszélgettünk. :)
Köszi a gyors válaszokat!
Bocsi, nem gondoltam hogy a nyomkodás furának hangzik így elsőre :DD
Amúgy nagyon jó ötleteket mondtatok, megpróbálom :)
szellemidézés, sminkelés, körömlakkozás, pózolás anya magassarkújában, anno mi énekeltünk magnószalagra is - de nyilván ha telefonra veszitek fel, megint nyomkodás lesz a vége.
Telefonbetyárkodás :) de nem úgy, hogy felhívod, hogy bajban van az unoka adjon pénzt... hanem valami vicceset, amivel megnevetteted a hívott félt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!