Miért vannak a szüleim kiakadva hogy egy nyíltan meleg fiúval vagyok együtt? 19L
Nem szerelem szó nincs ilyenről csak nagyon jó barátok vagyunk. Igazi álompasi egyébként, az lenne, ha ugye nem a fiúkat szeretné.
A szüleim mindig azt magyarázták vigyázzak egy fiú mit akar tőlem mert mind „azt“ akarja. Ami baromság de ők ezt hiszik.
De még ha igaz is lenne, hát ez a fiú biztos nem akarja „azt“ legábbis tőlem nem, én lány vagyok nem kellek neki.
Ez se jó? Mondjuk nem azért járok vele hogy a szüleimnek jó leygen, csak érdekes. Ettől a fútól aztán nem kell félteni a lányukat. Ez se jó?
Azért beteg,mert az egészséges ember ösztönösen fajfenntartó,tehát heteroszexuális.
Én biztos hogy nem vagyok ókori sík proli,inkább a mai fiatalok korcsosulnak el.
Az agyoncsapást nyilván képletesen írtam,csak tudod az emberek szoktak gondolkozni,és feltételezni dolgokat.
Ha a lányom egy olyan "fiúval" mászkálna,akinek lehet hogy esténként a fogán és a nyelvén kívül más is van a szájában,és most nem a vacsorára gondoltam,hát én sem örülnék neki.
"és akkor már ágyba lehetne vinni...
"
Nem akarom ágyba vinni.
Nem akarok olyan fiút ölelni amit előttem már egy másik fiú is ölelt.
"hát én sem örülnék neki."
De azt kéne felfogni bár tudom a fajtádnak ez sose fog menni hogy indifferens ők örülnek-e neki. Nem nekik kell örülni.
A másik meg az én számban se csak a vacsora volt már életem során...
"Szombat este miért nem az álompasiddal vagy"
Tán azért mert ő melózik ilyenkor sőt ilyenkor igazán lévén vendéglátózik.
Én meg nem.
Ja majd megmutatom nekik.... (nem) de azt tudják hogy meleg.
Még az egyik (volt) fiúját is ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!