Hol vagy már, "best" friends"?
26 éves vagyok, pozitív szemléletű, kedves, okos, szép lány...legalább is ezt hazudom/hazudják :D
A problémám az, hogy nagyon sok "barátom" van, de mégsincs egy sem...ha értitek mire gondolok. Nagyon szeretnék végre már olyan barátnőt, baráti társaságot, akikkel tényleg számíthatunk egymásra, csinálhatunk közös programokat, nem tűnnek el egy párkapcsolat esetén. Budapesten lakom, 2 éve immáron, de mégis csak ilyen felszínes kapcsolatok jöttek létre, melyek elég hamar megszakadnak, vagy felületesek. Tudom röhejes a kérdés, egyébként nem érzem úgy, hogy baj lenne velem vagy az eddigi társadalmi kapcsoltaimmal, csupán csak a mélyebb baráti kapcsolat, ami hiányzik. Nehéz ezt megfogalmazni, ha valaminek sikerül, annak köszönöm! Amemnyiben van kedved sörözni ma egyet, dumálni, ne tartsd magadban. Nagyon szánalmasnak tűnik és nem arról van szó nem tudok barátkozni vagy nincsenek....csak vagy elköltöztek, vagy párkapcsolat....stb.
Szóval nem vagyok annyira szánalmas, mint ahogy ez leírva tűnik....de tényleg :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!