Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kötnétek Fundamenta lakáskassz...

Kötnétek Fundamenta lakáskasszát, ha egy barátotok ott dolgozna, és különben kirúgnák?

Figyelt kérdés

Pontosítva nincs meg neki az ügyfélszám, vagy nem tudom hogy működnek ott a dolgok. Kétségbe van esve, hogy nem tud felmutatni semmit. Családtagoknál, szomszédoknál, barátoknál próbálkozik.

Ugyan nem gondolkodtam benne, és még nem is mélyedtem a dologba, hogy mivel járna, de első pillantásra nem látok benne túl nagy rizikót. Egyedülálló vagyok, elég jól keresek, egy kis megtakarításom is van. Jelenleg egy rosszabb állapotban lévő lakás vásárlásán gondolkozom (mert úgy olcsóbb), és majd valamikor felújítanám. Erre a célra még jól is jöhetne.

Van ezekben valami rejtett buktató? Mint pl. az életbiztosításokban, hogy ha idő előtt kilép az ember, akkor megtartják a befizetett pénze nagy részét?

2018. jan. 16. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Ha idő előtt akarsz kilépni, akkor nem éri meg.

De ha tényleg lakást akarsz újítani, akkor nem rossz. Van rá állami támogatás, kedvező a kamata, és több verzió van arra, hogy mikor veheted fel a szerződéses összeget. Ha a futamidő végén, akkor szabadon felhasználható bármire, egyébként csak lakás célra, amit számlával kell igazolni.

Nem átverős meg uzsorakamatos a történet, ettől nem kell tartani. De ha felveszed a hitelt, akkor hitel: tehát onnantól nincs olyan, hogy nem fizeted, ha nincs kedved.

De egyszerűbb, ha a barátoddal beszélsz erről, hogy most mi hogy zajlik. Mi 6 éve kötöttünk, azóta sok minden változott.

2018. jan. 16. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem kötnék. Ilyen döntéseket akkor kell meghozni, amikor az ember komolyan, fixen tervez és úgy érzi, itt az idő megkeresni az igényeinek megfelelő megtakarítási számlát - nem pedig akkor, ha kirúgják egy haverját.
2018. jan. 16. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez érzelmi zsarolás. Nem.
2018. jan. 16. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
A LTP a biztos hozamú megtakarítások közül a legmagasabb hozamú. Van olyan konstrukció, amiből a fundamenta egyike az egyik legjobb. Ajánlom, hogy olvass utána
2018. jan. 16. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kötnék.
2018. jan. 16. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Kizárt, az ő baja, nem kell értékesíteni annak, aki nem képes rá.
2018. jan. 16. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Dehogy kötnék. Egy ideig egy harmadik személy unszolására eljártam sörözni egy ilyen fundamentás taggal, kérdezi, hogy van-e olyan rokon, ismerős, barát, akinek ajánlanék a sz*rjaiból. Mondom nem, senkinek sem. Magamban hozzátettem, hogy senkivel sem akarok kib*szni. Ennyi erővel random árvákat vagy kóbor kutyákat is az ismerőseim nyakába varrhatnék. Ha meg ezen múlik az állása? Menjen, keressen magának normális munkát!
2018. jan. 17. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!