Mit tegyek, vajon menthető a barátságunk? Többi lent.
Szerintem neki nem jelentett sokat ez a barátság, ha így áll hozzá. Ha ő is ennyire szeretne téged, mint te őt, akkor ez a dolog nem állna kettőtök közé.
Sosem volt igaz barátod, én így látom.
Egyszerűen hihetetlen számomra az egész. Félre ne értsd, egyetlen percig sem kérdőjelezem meg a történeted. A hitelességét tekintve legalábbis biztosan nem. Én azt nem tudom megérteni, hogy ezt most miért csinálja!? Kitört egy ablaküveg. Na bumm. Most tegye mindenki a szívére a kezét, iskolás diákok életében olyan nagy, elfogadhatatlan bűn ez!? Mi is sokszor törtünk-zúztunk dolgokat, mindenfajta szándékosság nélkül... Elő is vettek minket miatta, ez mégsem vert éket közénk. Sőt. Egy újabb közös történettel gyarapodott a tárházunk, amin most még sírunk, fél év múlva viszont könnyesre fogjuk röhögni magunkat rajta, és egy "szép közös emlékké fog tudni válni."
Nagyon tetszett, hogy emocionálisan próbáltál hatni rá. Viszont attól félek, hogy ez "le tud peregni róla", mivel az, hogy mennyi szép pillanatotok volt korábban, megkérdőjelezhetetlen. Túlságosan kézenfekvő indokok nem igazán tudnak hatni rá, mert nem éri őt meglepetésként. Nyilvánvalóan nem volt olyan "hű de nagy" horderejű dolog az, hogy véletlenül kitörtetek egy ablakot a helyéről. Véleményem szerint egyszerű, tárgyilagos érvekre van szükség. Ezeket add elő neki. Nem hiszem el, hogy túl nehéz lenne meggyőzni, hiszen - szerintem legalábbis - magától értetődő, hogy erre nem mehet rá egy többéves barátság. Mintha nem tudom, mi történt volna... Szóval egyszerű, tárgyilagosan kezelt érvekkel kell alátámasztanod, hogy ez miért nem befolyásolhatja negatívan a kapcsolatotokat. Próbáld meg, én szurkolok neked! / Ha nagyon nem megy, szívesen segítek megmenteni a barátságotokat. Egyszerűen nem tudnám elviselni a tényt, hogy ilyen hülyeség miatt lenne vége. /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!