Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek hiányzom a lány...

Szerintetek hiányzom a lány barátomnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok... Kereken egy hete a legjobb barátom megszakította velem a kapcsolatot,de az okát nem nagyon tudom,talán a pasija miatt. Szóval múlt hét pénteken, letiltott facebookon,előben mint ha nem is lennék ott.De érdekes mert a tesómtól kerdezget hogy én hogy vagyok, mit csinalok,megyek e suliba,stb. Ezek miatt én azt hiszem hogy hianyzom még neki,és nem ő akarta ezt. Tegnap ráirtam egy másik profilból hogy mi okból csinálja ezt, meg hogy hiányzik nekem stb. Erre a válasza az volt hogy Ne zavarj, köszönöm. Megjegyzem nagyon makacs egy lány, elmondhatatlanul szóval e nála nem mindig lehet tudni hogy mit is gondol,vagy hogy mit akar. Szerintetek hiányzom neki, vagy csak azért kerdezgetett a tesómtól mert sajnál?

2018. jan. 12. 20:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg te valójában ebbe a lányba vagy szerelmes, a "barátnődet" meg azért tartod, hogy ne kelljen recskáznod, már bocs. Ha tényleg a párodba lennél szerelmes, akkor ez a barátság, még ha rosszul is esne, nem vágna földhöz ennyire. Nyugi, én is voltam ilyen helyzetben. Halálosan szerelmes voltam a legjobb lány "barátomba", de közben olyanokkal ismerkedtem, akik TALÁN viszonozzák az érdeklődésemet.
2018. jan. 14. 18:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezt gondoltam elsőre. Sőt azt sem tartom kizártnak, hogy a lány barátod is hasonlóan érez, mint te, de megelégelte, és fájt neki, hogy találkozgattok, de soha nem volt semmi. Ezért inkább nem is kínozza magát. És mind a ketten benne vagytok valami lagymatag kapcsolatban...
2018. jan. 14. 18:23
 13/16 A kérdező kommentje:
Hmmm.. Érdekes. Figyi én nem az a típus vagyok aki magában tartogatja az érzéseit. Ha szerelmes vagyok megmondom legtöbb esetben az illetőnek. Ha hiszitek ha nem. Amúgy az elején tényleg többet éreztem amikor csak ismerkedtünk. De idővel már nem éreztem semmi olyat,aztán lettünk legjobb barátok és azóta egyre jobban a szívemhez nőtt(Barátilag). A barátnőmet nagyon szeretem, és egyáltalán nem sex ért tartom. Csak tudod nem olyan régóta vagyunk együtt.(1,5 hónap). Érthető hogy sokkal fontosabb a legjobb barátom.. Az utolsó válaszra annyit,hogy ezen én is gondolkodtam hogy ő többet érzett volna irántam. Nagyon valószínűnek látom, de a nostani pasija valahogy megváltoztatta nagyon,mert amióta én ismerem ennyire soha nem volt szerelmes senkibe. Szóval igen lehet hogy most már elmúltak ezek az érzései irántam és ezért ilyen.
2018. jan. 14. 19:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Igen, az elején többet éreztél, és most sem a barátnőd az első... Szerintem itt már csak magadnak hazudgálsz, bocsi.
2018. jan. 14. 19:30
 15/16 A kérdező kommentje:
Én nem hazudok saját magamnak, csak tudom mit érzek és mit nem, már bocsi. Nemtudom te hogy vagy vele, de én már elmondtam. Nekem egy olyan barát akire mindig számíthatok fontosabb mindennél. Elhiszed hogy egy szerelembe nem mindig van ez így? Nem szamithatsz mindig a szerelmedre,de egy igaz barátra mindig. Ő vele meglehet beszélni olyan dolgokat amiket a szerelmeddel nem lehet, vagy nem szabad. És hiába mondod nekem hogy hülye vagyok,vagy valami, de én ilyen vagyok ez van. És képzeld ezt a barátnőm is tudja és el is fogadta hogy én ilyen vagyok. Ő érdekes módon ezt természetesnek vette hogy egy olyan barát fontosabb akit már jó pár éve ismerek és őt meg csak másfél hónapja. De én nem győzködök senkit se, ha elhiszed ha nem, ez az igazság.
2018. jan. 14. 20:21
 16/16 A kérdező kommentje:
Aztán most az más ügy hogy már nem vagyunk barátok , De eddig azok voltunk. Tudod én bízok benne hogy pici idő múlva keresni fog és megfogok neki bocsájtani ahogy eddig ő is mindig amikor valami olyat csináltam.
2018. jan. 14. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!