Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ismerkedés/barátkozás a neten?

Ismerkedés/barátkozás a neten?

Figyelt kérdés
16/l vagyok, és szeretnék netes barátokat találni. De nem tudom hol és hogyan álljak neki.
2018. jan. 2. 00:59
 1/8 anonim ***** válasza:
23%

16 Évesen nem tanultad meg még az internetet használni erre? Eléggé lemaradhattál a dolgokról. Bár, elég ehhez egyszerű gondolkodás is.

Felmész valamilyen oldalra, kiírod hogy ismerkedni akarsz, x meg x fajta embert szeretsz, aki akar írjon.

Mivel lány vagy, egy kis segítség:

A fiúk többsége széthazudja magát, és csak hágni akarnak. Ezt sok lánynak meg kell tanulnia. Viszont sok lány inkább elzárja magát a fiúktól teljesen mert fél a csalódástól. Tehát meg kell tanulnod válogatni hogy ki a normális fiú, kivel érdemes beszélni.

Vagy ha vagányabb akarsz lenni, és több eséllyel akarsz indulni: Írogatsz oldalakon olyan dolgokhoz, ahol otthonosan érzed magad, ami téged érdekel. Oda mások is írnak, így kapcsolatba kerülsz olyanokkal akik hasonló érdeklődési körűek, rájuk írhatsz, vagy ők rád.

Én például itt 2 pszichológus barátomat ismertem meg, mert sokat okoskodtam és ők is.

2018. jan. 2. 01:09
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Hát úgy hogy ha valaki szimpatikus azzal megpróbálod felvenni a kapcsolatot
2018. jan. 2. 01:10
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Szia! Írj nyugodtan privit.... Én is szeretek barátkozni! 13/l😊
2018. jan. 2. 01:39
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
Alapból úgy hogy nyitott vagy. Írj rá emberekre akár itt akár más forumokon, akár 10 ből ha egy van olyan akivel jókat beszélgettek stb, már akkor megérte a dolog.
2018. jan. 2. 01:51
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
moly.hu-n van egy ilyen levelezőtárs keresős zóna, ott próbáld meg szerintem.
2018. jan. 2. 05:18
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Ott van például a Fészbúk, lépj be csoportokba, ahol téged érdeklő témáról van szó, beszélgess kommentben, és ha valaki szimpi, akkor jelezd neki, hogy beszélnél vele privátban, aztán hajrá. Nem bonyolult dolog. Pasit, férjet, legjobb barátnőt is szereztem már így.
2018. jan. 2. 05:31
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Utolsónak szól a kérdés! Hogy lehet az hogy van férjed mégis úgy írsz mint egy 6 éves? 😮😮
2018. jan. 2. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
73%

Szia🙋

Ha szeretnél írj privibe. Én is így vagyok. 16F

2018. jan. 2. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!