Hogy szerezzem vissza a barátnőmet?
Volt egy barátnőm aki tipikusan az az ember, aki senkinek nem hódol be, és nem hagyja, hogy megmondják neki mitcsináljon. Sokáig én is ilyennek hittem magam, de mostanában rájöttem nagyon is befolyásolható vagyok.
Naszóval, nagyon elrontottam, a barátságunkat, mert mindig csak akkor kerestem, hogyha problémám volt, mindig csak panaszkodtam neki, és sajnáltattam magam, és csak akkor kellett ha beszélgetőpartnerre volt szügségem.
Ő ezt nagyon hamar megunta, és othagyott.
És mostmár rájöttem, hogy ezt nagyon elrobtottam. Hogy szerezzem őt vissza?
Kb mondd meg neki azt, amit ide leírtál: leesett, hogy nem volt túl jó húzás lelki szemetesnek használni, de szeretnél ezen változtatni, és örülnél neki, ha adna még egy esélyt, mert amúgy jófejnek tartod és hiányzik a társasága.
Ennél többet nem tehetsz, és szerintem fölösleges is, mert a nyílt kommunikáció többet ér minden taktikázásnál.
Nekem is van egy barátnőm aki velem így viselkedett.Még a születésnapomról sem emlékezett meg...minden az ő problémái körül forgott.Ő is keresné a társaságomat,de sajnos engem már nem érdekel.hidegen hagy.Nem tudok túllépni azon,hogy rólam sose emlékezett meg jeles napokon csak lelki szemetesnek használt,más barátairól viszont megemlékezett.Emellett sokszor beszólogatott.
A tanácsom lehet próbálkozni néhányszor, de ha nem veszi a lapot az illető akkor ne pedálozz utána,mert lehet ezzel még jobban zavarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!