Ezt így mennyire durva megmondani egy olyan személynek aki szinte állandóan magáról beszél és nincs tisztelettel az irányunkban?
Figyelt kérdés
Ő a "barátnőjének" tart.Én már őt nem.Elvárja a figyelmet,törődést.De nem ad vissza semmit,mintha ez neki automatikusan járna.Múltkor mikor összefutottunk kérdezte megsérett-e valamivel nem mondtam semmit.Sok cinikus,fondorlatos megnyilvánulása van.Az üzeneteiből amikben hivott menjek el hozzá a héten,múlt héten is érzelmi manipulációt vélek felefedezni.Elfog egy lelk felzaklatottság ha rá gondolok.Az a helyzet már a legapróbb beszólására is robbani fogok és szembesítem.Úgy érzem megmondanám neki,hogy cinikus,kétszinű behízelgő alak aki csak a saját problámáival van elfogalava a másik emberről meg a legalapvetőbb dolgokat sem tudja megjegyezni pl.mikor van a születésnapja,mi érdekli,mi motviválja.A kétszínűségétől kidobom a gyomrom.2017. dec. 22. 12:04
1/8 anonim válasza:
A helyedben már egy szót sem pazarolnék rá. Tégy úgy mintha nem létezne, ez a legegyszerűbb. Minek túráztatod magad ilyen embereken? Felesleges.
2/8 anonim válasza:
Úgy látszik, te most először találod szemben magadat egy pszichopata személyiségvonásokat felmutató emberrel (aki manipulatív, kihasználja a másikat és ellenszegülés esetén lelkiismeret furdalást akar kiváltani a másikból).
3/8 A kérdező kommentje:
Az a baj elkezdett csimpaszkodni belém,kéri,hogy találkozzunk.Gondolom energiát akar lecsapolni.Lehet egy találkozást megkellene ejteni,hogy tiszta viz kerüljön a pohárba.Bár az is ha ignorálom a vele való találkozást gey jel lehet,de úgy veszem észre nem ért belőle.
2017. dec. 22. 12:13
4/8 anonim válasza:
#2-es vagyon, azt elfelejtettem hozzátenni, az ilyennek kár mondani bármit, mert csak lyukat beszél a partnere hasába és a partner ténylegesen lelkiismeret furdalást kezd érezni. Hanyagolni kell a kapcsolatot, bántani nem kell, mert semmit nem vesz magára és változtatni sem tud magán, így született, ilyen csökevényes lelki alkattal (empátia hiánya).
5/8 A kérdező kommentje:
Azt tapasztalom,hogy a hanyagolás az ami igazán rosszul esik neki.Igen valószínűleg mosogatná magát ha bármit is mondanék meg megjátszaná az álszentet.
2017. dec. 22. 12:20
6/8 anonim válasza:
Ha ennyire szr alak, minek szánsz rá időt és energiát? Le lehet tiltani az emaileket, a sms-eket és a telefonszámát is. Ennyi. Felesleges itt találkozgatni vele meg monológozni meg agyalni rajta. Mit foglalkozol vele, hogy mit gondol vagy mit érez? Tiltsd le és kész, foglalkozz mással.
7/8 anonim válasza:
"Múltkor mikor összefutottunk kérdezte megsérett-e valamivel nem mondtam semmit."
Mondjuk erre mondhattál volna annyit, hogy úgy érzed, más stílusú emberek vagytok, ezért inkább nem vele töltöd a szabad idődet.
Ez nem bántó, de mégiscsak magyarázat arra, miért nem akarsz vele lenni.
8/8 anonim válasza:
A helyedben már leordítom a fejét hogy mekkora kcsög. De jobb megoldás ha figyelmen kívül hagyod. Tudom nem könnyű de próbáld meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!