Most akkor legyek a baratnoje vagy se? Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Van egy baratnom akivel bolcsode ota ismerjuk egymast,mindig legjobb baratnok voltunk...Borzasztoan sokat piszkalt,bantott,az osztalyomat ellenem forditotta,nem egyszer sirtam miatta,de meg is szeretem...Most kezdtem kozepsuliban,itt is osztalytarsak lettunk,neha azert nem merek ossze veszni vele ne hogy itt is azt csinalja velem mint altalanosban...Mindig eszembe jut az amit velem csinalt ,de nem tudom meg is mit kene csinalnom...:( Amikor bunko vagyok vele,mert epp eszembe jut az amit csinalt velem,meg en jovok ki szarul,en erzem rosszul magamat,hogy hogy bantam vele...De ugy erzem meg se birnam nelkule,teljesen ossze vagyok zavarodva :(
15L
2017. dec. 20. 00:10
1/5 anonim 

válasza:

Ne vessz vele ossze, de lassan erdemes leepiteni az ilyen kapcsolatokat es ujakat szetezni amiben megbecsulnek. Az elfolytott indulatok es serelmek kesobb eleg sok problemat okozhatnak.
2/5 anonim 

válasza:

"Borzasztóan sokat piszkált, bántott, az osztályomat ellenem fordította..." És ezek után barátnőnek nevezed?
3/5 anonim 

válasza:

"De úgy érzem mégse bírnám nélküle..." Ez inkább azért lehet, mert új suli, új környezet, új emberek... ő meg egy régebbi ismerős, de azért a "múlt" alapján, én azért nagyon nem fogadnám a bizalmamba a helyedben.
4/5 anonim 

válasza:

Új iskolában vagy próbálj meg másokkal is barátkozni az osztályból, mert ő nem igazi barátod.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,meg fontolom :(
2017. dec. 20. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!