Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Merjek roma lánnyal barátkozni?

Merjek roma lánnyal barátkozni?

Figyelt kérdés
Aranyos lány amúgy, visszafogott. Dolgozó családja van.A csaj is inkább magyar lányokkal barátkozik. Mégis félek, hogy csalódok benne. Nektek van roma barátotok, barátnőtök? 17L
2017. dec. 19. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is van roma barátnőm. És csípem az egész családot is. Nem a származás a lényeg hanem hogy milyen értékeket vall magáénak valaki. És nem anyagiakra gondolok.
2017. dec. 19. 21:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell érezned, eldöntened, de ne az alapján dönts, hogy roma, vagy nem. Nem roma barátnőben, ugyanúgy csalódhatsz, ha felreismered.
2017. dec. 20. 11:58
 13/13 anonim válasza:
Szerintem óriàsi hülyesėg ez a roma/nem roma! Vėgül is ők is emberek. Ės simán lehet,hogy azėrt viselkednek nėha màshogy,mert velük mindenki úgy viselkedik mint valami fėlni való dologgal. Nekem az egyik legjobb baràtnőm roma.
2017. dec. 22. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!