Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Egyik lány/ lányok oszálytársa...

Egyik lány/ lányok oszálytársaim miatt szivatják az egész osztályt ( többi lent)?

Figyelt kérdés

Uszodába járunk dupla tesin 8.osztályosok vagyunk .Uszodában öltözünk és mivel nincsenek fülkék se elkerítő és a wc- ben kell öltözni .Vége lett a tesinek átöltöztünk ...

KI mentünk az uszoda elé vártuk tanárnőt . Ki jön tanárnő és a takaritó és ezt mondja: ki volt az aki tönkre tette a az egyik szekrényt meg a wc erre senki semmit nem mondott .Utána tanárnő elment beszélni ott a vezetővel .Az lett a vége ki tiltottak minket az uszodábol de még aznap tanárnő aki az ofőnk az igazgatóval 45 percen kereszül de senki nem mondott semmit én meg a bff nem voltunk mert hamarabb kimentünk hogy vegyünk kapucsínót . Plusz mivel ofő azt mondta miden magyaron írni fogunk mert tesi magyar tanár és kapunk kettő 1 .-est Hogy lehetne kideríteni ki volt? És ,hogy lehetne rábírni őt/őket ,hogy be valják

2017. dec. 13. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez az of nagyon igazságtalan... Azt értem hogy nem tudja ki volt és kell hogy legyen valami következménye a dolognak..

Ha én lennék az of.

Legelőször is addig nyaggatnam az osztályt amíg meg nem unnak az elkövetők a hallgatást.. De ez sem válna be és muszáj lenne kifizetettni a kárt, mondanám hogy mindenki hozzon. 1-2 ezer forintot. És lesz egy röpdoga, de arról már nem szólnék. Xdd

És komolyan elbeszélgetnék velük...

2017. dec. 14. 13:24
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

+nem lenne osztálykirándulás, és bocsánatot kellene kérnie az egész osztálynak közösen az uszoda vezetőjének...

De felesleges egyeseket írogatni... Stb.. Ez igazságtalan azoknak akik nem csináltak semmit...

2017. dec. 14. 13:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat az a baj nem fogják megmondani szóval szívunk .Meg mi akik nem csináltak semmit nem mondhatjuk ,hogy mi voltunk mert lehet ,hogy nem kellene sokat fizetni de nem akkarjuk ,hogy arról beszéljenek milyen neveletlenek vagyuk .
2017. dec. 14. 13:52
 14/16 A kérdező kommentje:
#11 hát elégé az
2017. dec. 14. 13:53
 15/16 A kérdező kommentje:
#10 azt kellet volna
2017. dec. 14. 13:54
 16/16 anonim válasza:
100%
Szerintem kezdj el gondolkodni, hogy ki mikor hol volt. Aztán zárd ki a lehetségesek közül azokat, akik biztos nem lehettek. Végül ha mégsem találod ki, hogy ki volt, beszélj az ofő-vel, hogy te nem voltál, és hogy ez nem igazság.
2017. dec. 15. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!