Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Akinek van tapasztalata az...

Akinek van tapasztalata az interneten való barátkozásban?

Figyelt kérdés

Hogy kezdtétek el?

Milyen oldalon ?

Milyen szintű barátság lett belőle?

2017. dec. 10. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Többnyire itt írtam rá emberekre de ezek közül mindössze már csak egy lánnyal tartom a kapcsolatot. Egy másik oldalon viszont egy srác írt rám vele már találkoztam is és viszonylag jól elvagyunk de csak haveri szinten.
2017. dec. 10. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Találkozásig sosem mentünk el, mindig megszakadt a beszélgetés sajnos.
2017. dec. 10. 20:53
 3/4 Clay Morrow ***** válasza:

1. Elkezdtem beszélgetni velük, legtöbbször én írtam rájuk.

2. FB, GYK, alkalmazások, játékok.

3. Napi szintű társalgás, több hónapokig, élőben nem hinném, hogy bármelyikükkel is találkoztam volna.

2017. dec. 10. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Beírod a gugliba h "free chat" sok oldalt fel fog hozni, ugyanezt megteheted a play store-ban is.

2. Omegle, Chatroulette, Chatiw...

3. Általában pár hónapig elbeszélgetünk, azt ez abbamarad. A legtöbb esetben távolság miatt nehéz megoldani találkozót.

De viszont egy fiúval chatiw után folytattuk a beszélgetést, aztán távolság ellenére sikerült összehozni találkát. 1,5 éve együtt vagyunk, sőt, együtt élünk.

Nem tudom a korodat, de ha most kezded el, bizonyára naiv leszel az emberekkel. Meg kell tanulnod szűrő programmá tenned az agyad, az esetek 80%-ban (legalábbis chatiwen) perverz állatok vannak, és ez vonatkozik a nőkre is. Meg nagyon sok a pedomaci, és hidd el, némelyikük elég jól eljátsza egy kamasz fiú/lány szerepet, a képcserélnél meg simán átküld kamuképeket. Az ilyenek mondjuk nagyon szorgalmazzák az élő találkát, ha nem külföldiről van szó.

Szóval eddigi tapasztalataim szerint, elég nehézkes tartós baráti kapcsolatot kialakítani, nekem is a barátkozás a szándékom amikor felmegyek ilyen oldalakra, de egyszerűen nem megy, annak ellenére, hogy most a virtuális szocializáció dominál sajnos.

2017. dec. 13. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!