Akinek van tapasztalata az interneten való barátkozásban?
Hogy kezdtétek el?
Milyen oldalon ?
Milyen szintű barátság lett belőle?
1. Elkezdtem beszélgetni velük, legtöbbször én írtam rájuk.
2. FB, GYK, alkalmazások, játékok.
3. Napi szintű társalgás, több hónapokig, élőben nem hinném, hogy bármelyikükkel is találkoztam volna.
1. Beírod a gugliba h "free chat" sok oldalt fel fog hozni, ugyanezt megteheted a play store-ban is.
2. Omegle, Chatroulette, Chatiw...
3. Általában pár hónapig elbeszélgetünk, azt ez abbamarad. A legtöbb esetben távolság miatt nehéz megoldani találkozót.
De viszont egy fiúval chatiw után folytattuk a beszélgetést, aztán távolság ellenére sikerült összehozni találkát. 1,5 éve együtt vagyunk, sőt, együtt élünk.
Nem tudom a korodat, de ha most kezded el, bizonyára naiv leszel az emberekkel. Meg kell tanulnod szűrő programmá tenned az agyad, az esetek 80%-ban (legalábbis chatiwen) perverz állatok vannak, és ez vonatkozik a nőkre is. Meg nagyon sok a pedomaci, és hidd el, némelyikük elég jól eljátsza egy kamasz fiú/lány szerepet, a képcserélnél meg simán átküld kamuképeket. Az ilyenek mondjuk nagyon szorgalmazzák az élő találkát, ha nem külföldiről van szó.
Szóval eddigi tapasztalataim szerint, elég nehézkes tartós baráti kapcsolatot kialakítani, nekem is a barátkozás a szándékom amikor felmegyek ilyen oldalakra, de egyszerűen nem megy, annak ellenére, hogy most a virtuális szocializáció dominál sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!