Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez a lány lehet, hogy zseni?

Ez a lány lehet, hogy zseni?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm aki lehet hogy zseni. Ő bem tartja magát annak, de nem önbizalomhiányos. Nagyon jók a reflexei,és nagyon gyorsan reagál a dolgokra.

Egyszerre több dolgot tud csinálni. Tehát például órán rajzol, de meg tudja tanulni az anyagot, hozzá tud szolni a témához, és a rajza is jó lesz. A térlátása is nagyon jó, de magolni nem tud. Mindenhez kitalálja a saját definícióját, meg ilyenek. Emellett a nyelvek nem mennek neki. Ő most zseni,vagy csak okos?

2017. dec. 7. 22:04
 1/10 A kérdező kommentje:

És az iqja is átlag felett van, és egy csomó minden olyat is tud amit még életemben nem hallottam.

Emellet jól tud magyarázni. Tehát nem unalmas unalmas monológot mond, hanem érdekesen el tud mesélni olyan dolgokat is, amik engem egyáltalán nem érdekelnek.

2017. dec. 7. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem zseni, csak okos, és sokoldalú. A zseniséghez ennél azért több kell.
2017. dec. 7. 22:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Micsoda?
2017. dec. 7. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mi a zseni definíciója, de én erre a lányra inkább az intelligens jelzőt használnám. Vagy az okosat.
2017. dec. 7. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
36%
Én meg az általános felesleges dolgokat utálom a nyelveket meg lazán tudom.Én se leszek ettől zseni.
2017. dec. 7. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
3%

kétségtelen, hogy egy zseni

hogy nem tud magolni

és mindent egyre megért sőt továbbgondol

meg hogy a nyelvvel baja van...

ismertem ilyeneket, ezek mind jellemzőek a nem kategorizálható tehetségekre

2017. dec. 7. 22:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem zseni, csak önálló, határozott és intelligens.

Összességében a tehetséges még nem feltétlenül zseni, de a zseni feltétlenül tehetséges :D

Majd amikor valami rendkívülit alkotott, vagy rövid idő alatt tett szert nagy sikerekre, akkor nevezhető zseninek. Egészen addig kibontakozatlan zseninek lehetne nevezni, de ilyenből ezer meg egy van (az emberiség sajnálatára).

2017. dec. 7. 23:06
 8/10 anonim ***** válasza:

"Majd amikor valami rendkívülit alkotott, vagy rövid idő alatt tett szert nagy sikerekre"

Ez se feltétlenül igaz, lásd pl. Einstien, Tesla

2017. dec. 7. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Meg annyira okos sem. Inkabb teljesen atlagos
2017. dec. 8. 03:07
 10/10 anonim ***** válasza:
33%

" magolni nem tud....Emellett a nyelvek nem mennek neki"

Még átlagosnak sem nevezném!

2017. dec. 8. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!