Fruzsi04 kérdése:
Hogyan szerezzek internetes barátokat?
Figyelt kérdés
Hogyan ismerkedjek interneten?Sokan mondjak hogy milyen jó ha van egy ibfed...Hogyan kezdjek el beszelgetni valakivel? Hol, milyen oldalakon lehet ilyen beszélgetőpartnert, levelezőtársat találni?
Szívesen beszélgetnék, csak nem tudlm hol és hogyan kezdjek neki.
13/L
2017. dec. 5. 20:57
1/6 anonim válasza:
Én úgy szoktam ,hogy van egy oldal istán azon rá írok és utána elkezdünk beszélni és utána minden jön magátol
2/6 anonim válasza:
moly.hu-n van egy ilyen levelezőtárs keresős zóna, illetve ha elkezdesz egy mmorpg-t (és tudsz angolul, vagy megtalálod az adott játék magyar közösségét) akkor ott is tudsz.
3/6 anonim válasza:
Hazudj s mesélj...úgy látom ez a divat.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, nekem interneten, legfeljebb ismerőseim vannak. A barátsághoz, szerintem, személyes ismeretség kell.
5/6 anonim válasza:
Instra grammon ha be irod ,hogy ibf keresés rengeteg oldalt kidob
6/6 anonim válasza:
Én is ibf-et keresek. Ha gondolod írj! ☺
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!