Miért utálok mindenkit?
Figyelt kérdés
Az órák közti szünetekben nem szeretnék senkivel sem beszélni, nem szeretek csoportban dolgozni, ha meglátok egy ismerőst a buszon imádkozok hogy ne vegyen észre egyszerűen idegesít minden ember a hangjával a puszta jelenlétével is mindenit gyűlölök2017. dec. 2. 22:12
1/9 anonim válasza:
Erre 3 válasz van (szerintem):
1 - Saját magadat is utálod. Így nem csoda, hogy másokat is eltaszítasz.
2 - 7 milliárd körüli emberlétszám van a bolygón. Az szimplán pech, hogy olyanok közé kerültél, akikkel nem érteted meg magad, nincs közös téma, más dolgok foglalkoztatnak.
3 - Franc tudja. Gyere rá magadtól.
2/9 anonim válasza:
Teljesen érthető, én ugyanezt érzem. Egyszerűen túl sok a hülye.
3/9 anonim válasza:
Hát persze. Biztos, hogy mások a hülyék? Először ezen gondolkodnátok el. Persze nem tagadom. Elég sok van belőlük. De a normálisak száma sem a béka segge alatt van. Ha ellenkezőleg gondoljátok, először tényleg magatokat kéne megvizsgálni. Szánalmas ez a "mások hülyék, én érettebb vagyok, ezért tűnök ki" hozzáállás. Tiszta dedó.
4/9 anonim válasza:
Nemrég olvastam, hogy egy nő összeveszett a tükörképével. Állítólag be is perelte.
5/9 anonim válasza:
A-aaaa....ÉN utálok mindenkit! ;)
7/9 anonim válasza:
Nyísd már ki a szemed, és néz már meg, hogy szeretnek téged. Ciki úgye? Azt kérdezed:engem biztos nem lehet szeretni.
Én meg az tudom, bárkit látsz (nm a tévében,képernyőn) hanem pl a buszon, ott is mindenki szeret téged.
Nem hiszed el, mert nem hiszed el, hogy megérdemled.
De magadra is nyísd ki a szemed, a belsőt.
8/9 FalledAngel válasza:
Azért utálsz mindenkit, mert az élet olyan, mint egy játék PVP-ben: Free for all :) Mindenki mindenki ellen
9/9 anonim válasza:
Utolsó, nem zavar, hogy nyelvtanilag hibás a neved? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!