Mit tegyek ha a barátnőm utánoz lovas ügyben?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A legjobb "baràtnőm" folyton utànoz.Vettem egy lovas pucolòfelszerelèst,ès ő tudta hogy nekem lila szìnű,ès ő is ugyanolyat vett.Utàna meg àtjön hozzàm,ès làtja,hogy ugyanolyan àpolòfelszerelèst vett mint èn.Erre ő ezt mondja:"Hèj leutànoztad az àpolòfelszerelèsem!"Èn meg csak ìgy nèzek rà,mert ő vett ugyanilyet.Igazàbòl akàrhova elmegyek lovagolni,ő is odamegy.Most elmentem az egyik lovardàbòl egy màsikba,ès ő is ugyanoda jàrt(ott is utànam jött)most meg ugye àtmentem a màsikba,ès ő is oda akar menni.A legjobban az zavar,hogy ugyanaz a kedvenc lovunk.Èn règebb òta jàrok oda lovagolni,ès ő a kedvenc "lovunkat" a sajàt lovànak tartja.Igazàbòl bem azèrt,de ő nagyon rosszul bànik a lovakkal.Összevissza rugdossa,ès pàlcàval ütögeti a lovat,amikor lovagol.Ő meg kap majd egy lovat,de az èrdekes hogy ő csak ügetni tud nyeregbe,èn meg szőrèn vàgtàzok,ugratok.Ő mèg vàgtàzni is futószàron tud,sőt mèg vàgtànàl rendesen làtom hogy izzad a tenyere,annyira fèl a vàgtàtòl,ès mèg ő mondja hogy milyen jòl lovagol.Bocsi hogy sokat ìrtam.ÈRTELMES KOMMENTEKET KÈREK LÈTSZI♡2017. dec. 1. 14:06
2/5 A kérdező kommentje:
1.Válaszoló! ÉRTELMES KOMMENTET VÁROK! És ez alatt mit értesz hogy nőjek fel?
2017. dec. 1. 16:32
3/5 anonim 

válasza:

Mit érdekel téged ha leutánoz? Utánozzon, ha neki ez a jó. A "beszólása" meg hogy te utánoztad le, valószínűleg csak vicces odaszólás volt, csak túlreagáltad.
Ha kap saját lovat akkor miért mérgeskedsz azon hogy ugyan az a kedvenc lovatok? Utána majd a saját lova lesz a kedvence. Plusz az miért baj hogy még nem annyira tapasztalt lovas? Az utolsó pár mondatról süt az irigység hogy "ő kapott lovat én meg nem".
Ahogy az első is mondta, nőjj fel és lépj túl az ilyen pitiáner dolgokon.
4/5 anonim válasza:
Ne mondj neki semmit. Ha nem tudja nem utánozza le
5/5 anonim 

válasza:

Én nem tudom, Picasso mennyire félt az utánzóitól. De ma az ő aláírása értékesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!