Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan mondjak neki nemet?

Hogyan mondjak neki nemet?

Figyelt kérdés

Van egy "fotós" barátnőm. (Mióta vett egy méregdrága gépet, annak képzeli magát.) Szeretnénk csináltatni a párommal magunkról néhány profi fotót, így az első, végre közösen töltött karácsonyunk alkalmából, és megsértődött, amiért nem őt kértük fel. Már kijelentette, hogy ő csinálja majd az esküvői fotózásunkat is,pedig szerintem fogalma sincs, mire vállalkozik (nem járt még esküvőn sem). És természetesen nem kérünk belőle, mivel egyáltalán nem ért a fotózáshoz. :(

Hogyan értessem ezt meg vele?

2017. nov. 26. 11:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy hogy azt mondod neki "nem".
2017. nov. 26. 15:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
"Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de mivel a barátod vagyok, mindig őszintének kell lennem, hogy tőlem tudjad, és ne más röhögjön rajtad a hátad mögött. Tanulnod kell még a fotózást, nem értesz hozzá. Ezért most egy profival szeretnénk fotókat készíttetni, ahogy az esküvőnkön is, mert abból csak egyet tervezek."
2017. nov. 26. 16:25
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy esküvőn sokan fotóznak. Elfér köztük.
2017. nov. 26. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:

ha nalunk lenne ilyen en megmondanam neki "figyelj tudom hogy van egy jo geped, fotozhatsz is az eskuvon, de mi attol meg hivunk egy profi fotost, mert hat attol meg hogy meregdraga serpenyod van nem biztos hogy jol is fozol"

Hmmm

2017. nov. 27. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!