Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van e értelme letörölni...

Van e értelme letörölni azokat az ismerősöket, akik fájdalmatbokoztak neked a múltban?

Figyelt kérdés
Napokban egy idézetes oldalon olvastam egy ilyen napi tanàcsot, hogy az a legjobb ha azokat az embereket akik neked fájdalmat okoztak a múltban letörlöd az ismerőseid közül. Szerintetek ez jó lenne?

2017. nov. 24. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Ha azóta nem javult a kapcsolat, vagy nem is tartjátok, akkor mindenképp. Akivel két éve nem beszéltem, még szülinapi köszöntés szintjén se, azokat akkor is törlöm, ha amúgy nem okoztak semmilyen negatív élményt. Csak felesleges az egész.
2017. nov. 24. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Van értelme, én nem szeretem látni, követni az embereket, akik bántottak, rosszat tettek velem/ellenem, hisz minek legyenek ott? Csak emlékeztetnek önmagukra és a tettükre, és úgysem érdekelnek már. Hidd el, hogy jobb, ha nincsenek ott.
2017. nov. 24. 23:48
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Miért van olyan nagy jelentõsége számodra az ismerõs törlésnek? Most akkor minden szövegrõl megfogod itt kérdezni, hogy van-e értelme, amiket idézetes oldalakon elolvastál? Számodra van értelme?
2017. nov. 24. 23:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Még arra se méltók, hogy kitöröljem őket!:D Addigis foglalkozni kéne velük, és ők járnának a fejemben:D Akit ismerek azt egyébként is minek tagadnám le, hogy ismerem? Tudom ki ő, tudom, milyen ember, azt kész.:) Akkor ne mondjam már, hogy nem ismerem, jó, mondjuk nem minden embernek van bejelölve az összes aranyos, általa szerethetőnek vélt ismerőse sem.:) De ha már egyszer bejelöltétek egymást, akkor nemtom, lehet, hogy picit ízléstelen lenne, ha kitörölnéd, de akkor valszeg az is az volt, amit veled csinált. De , mindegy, ne hordozd ezt a sérelmet, engedd el, bocsáss meg neki, és onnantól ne foglalkozz vele!:) Valóéletben gondolom, ha összefutnátok, úgyse nagyon beszélnétek, max "Szevasz!", "Szevasz!":) Szóval akkor minek kitörölni, te erre, ő arra, aztán kész:) Nem kell ilyen emberekkel foglalkozni; most még te fáraszd magad azzal, hogy kitörlöd? Ugyanmár, há' minek? :D
2017. nov. 24. 23:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Minek jelölöd be egyaltalan?
2017. nov. 25. 00:31
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Ha kitörölni nem is törlöm ki őket,de beállítottam úgy a hírfolyamot/főoldalt,h bizonyos személyek posztjait ne is lássam. Nem szívesen látom,h jól érzik magukat és úgy vagyok vele,hogy amiről nem tudok az nem fáj.
2017. nov. 25. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!