Hogy szerezhetnék barátokat?
Mostanában nagyon magányosnak érzem magam, és olyan jó lenne valakivel elbeszélgetni. Aki ugyan így érez mint én vagy ment már át hasonlókon mint én.
16/L
Keress magadnak valami hobbit
Járj el sportolni és ezáltal uj embereket ismerhetc meg
Néha nem is olyan rossz aza magány:)
Egyszeru: mosolyogsz, nyitott vagy az uj emberekre es elmesz szorakozni.
Megertem a problemadat, en is kuszkodtem a magannyal, nekem is voltak/vannak problemaim, orvoshoz is jarok veluk, am amikor mar eleget panaszkodtam a pszichiaternek - mert õ volt az egyetlen beszelgeto partnerem- rajottem, hogy en tehetek rola, hogy nincsenek barataim, mert olyan volt a hozzaallasom, hogy nem is szeretnek, mert az egyik retardalt, a masik primitiv dolgokban hisz, a harmadik tul felszines, es en bezzeg nem vagyok ilyen, megsincs senkim. No, szembesultem azzal a tennyel, hogy bennem is van hiba, megpedig az, hogy arrogans es szkeptikus vagyok. Ezek utan rajottem, hogy el kellene fogadnom masok hibait, es megtanultam kommunikalni. Igen, ezt meg kell tanulni. Es utana minden szepen rendezodott.
Ha szeretnel beszelgetni, orj batran.
Oszinten megvallva, meg nem vagyok pszichologus, de szivesen segitek. :)
19/l
# 2
Nem hiszem, hogy az a megoldás a barátok gyarapítására, hogy a kreténeket beveszed életedbe. Ez önsanyargatás és a végén baltával darabolod fel őket bár úgy tuti elfogadnád társaságukat:DDD
Komolyan, értéktelen emberekkel vennéd magad körül csak hogy ne legyél egyedül és szólhass valakihez?
Nincs ló, jó a szamár lényegében, aki még beléd is rúghat...ááá.
Persze, te életed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!