Miert volt ilyen fura a fiu baratom?
Mar ismerem tobb mint 5 eve, az utobbi 2 evben nagyon sokat voltunk egyutt, gyakran egesz hetvegeket, egyutt mentunk nyaralni, turazni. Egyutt probaltunk ki nagyon sok mindent. Viccelodott, hogy a vegen osszehazasodunk, annyit talalkozunk. De amikor randira hivtam, vagy amikor meg akartam csokolni, akkor mindig "csak baratok"
5 honapja ugy alakult, hogy kaptam egy angliai munkat kezdes 2 heten belul, szoval kikoltoztem. Mert mar nagyon nehez volt fenntartani magam az alacsony fizetesembol.
Mondtam neki, hogy szombaton es vasarnap is ivaszat lesz, elbucsuzok mindenkitol. De nem jott el. Egyik nap se.
Vasarnap este rakerdeztem, hogy mi volt, azt mondta tul faradt volt, aludt. Amikor megjegyeztem, hogy szombaton se jott, arra mar nem valaszolt.
Azota semmi. Egy kozos baratunk se ertette, hogy mi volt ez.
Es egy fura dolog tortent. Egy het mulva megyek haza latogatoba, es egy kozos baratunktol kaptam egy facebook uzit, kerdezte, hogy mikor tervezem hazajonni. Valaszoltam, kerdeztem benne van-e egy buliban, de erre valaszt mar nem kaptam. Ennek 3 napja.
Most ez mi?
Valakinek van valami otlete?
Azt se tudom, hogy mit csinaljak, ha esetleg talalkozom vele. Nagyon megsertett azzal, hogy levegonek nezett azok utan amiket egyutt ateltunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!