Valaki van még igy lehet velem van a baj?
F.szom ki van már mindenki csak a látszatra ad senki sem probál segíteni senkinek senkibe se lehet megbízni még a szüleimbe se mert ök is csak leszidnak mindenért.Szerencsére aszociális vagyok még emberi kapcsolatokat sem tudok kialakítani senkiben sem tudok rendesen megbizni.6 éve sportolok azt is a semmiért csak a térdemet basztam el azzal sem értem el sokat a sok edzés meg minden csak azt tapasztaltam meg milyenek az emberek mindenhol a szivatáson gondolkozik már ami barátom is volt elpártoltak tőlem.Van ennek a szarnak értelme miért is vannak ilyen emberek.Alig várom már ide is a megint sajnáltassa magát egy élettelen meg minden de kit is izgat mert már se a dícséret sem az alázás nem érint meg annak ellenére hogy mindig a legérékenyebb voltam mikor kissebb voltam mert akkor szinte minden szoért sirtam.Minden esetre jól esett kiirni magambol ezt.
16/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!