Mit tegyek, ha kellemetlenul erzem magam amikor ezzel a 2 baratnommel vagyok? Hogy mondjam el nekik?
Van 2 16 eves baratnom, ahogy en is. Nem szoktunk gyakran talalkozni, de kb havonta egyszer legalabb.
Tudni kell roluk: csak DESIGNER ruhakba jarnak. Eletemben nem lattam meg oket bemenni egy zara felesegu “”“proli”””” boltba.
Szoval igen, en meg hozzajuk kepest olyan vagyok, mint egy csoves. Kedvenc boltom a Zara, pull and bear. Van par nike, adidas ruhadarabom de semmi extra. Cipoim teljesen atlagosok az oveikhez kepest, az en egyetlen legdragabb cipom 55k volt, amit szulinapomra kaptam. Ok meg viccen kivul: GYUJTIK a yeezyket. “Csak” kettot sikerult szerezniuk eddig, de a tobbi cipojuk is er legalabb 60-70k-t darabonkent...
Nem neznek le egyaltalan engem, nagyon aranyos, jo lelku lanyok, de engem nagyon zavar az anyagi kulonbseg. Persze, nem vagyunk szegenyek, de pl felsojuk, nadragjuk 98%ban 10-20szorosa arban az enyemnek. Fogalmazzunk ugy hogy luxusgazdagok kb...
Amikor pl elmegyunk kajalni is, az egy olyan hely ahol tegyuk fel egy szelet rantotthusert 4-5ezret fizetsz. Egyszer pl nem vittem eleg penzt magammal, ezt fizeteskor vettem eszre es siman elokapta az egyikojuk az otezrest... azt mondta nem kell visszaadni, de termeszetesen par het utan eljutattam hozza a penzt.
A programokat is draga helyekre szervezik.
Hogy mondjam el nekik, hogy nem szeretnek ilyen draga helyekre jarni? Nekik ez lehet alap, de en most gyujtok epp valamire, es kovetkezo talinal nem akarok sokat kolteni. Szuleimtol meg nem lenne pofam penzt kerni, igy is adnak zsebpenzt.
Es legyszi ne gyertek azzal a dumaval, hogy kamu:) ha nem hiszed el, ne irj ala
"Hogy mondjam el nekik, hogy nem szeretnek ilyen draga helyekre jarni? Nekik ez lehet alap, de en most gyujtok epp valamire, es kovetkezo talinal nem akarok sokat kolteni. "
Pont így, a "nekik ez alap" részt leszámítva. Ha meg azt mondják meghívnak, mond nekik, hogy attól rosszul éreznéd magad/kisebbségi érzésed lenne, úgyhogy nem akarod, mert ezek nem tennének jót a barátságotoknak. (Már ha így van.)
Ne mondd, hogy kisebbségi érzésed lenne, mert azzal felsőbbredűségi érzésüket erősítenéd!
Rászorult vagy társaságukra? Ha nem, növeld két találkozástok közti időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!