Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most kinek van igaza? Jelenleg...

Most kinek van igaza? Jelenleg nem beszélünk a "barátnőmmel".

Figyelt kérdés

A kiinduló esemény : A barátnőm elől hagyta a porszívót ,mert még kellett neki.7 éves kislány elesett benne és széthasadt a szeme mellett a bőr.Sírás,vér,kórház. szerencsére nem volt komolyabb.Kb csak elmondtam,nem tértem ki semmire,nem ragoztam. Ezt emeséltem a fiamnak,aki minden nap látja és nagyon szereti a kislányt.

Másnap ezeket az üzeneteket váltottuk a barátnőmmel:

Bn-amúgy azért kicsit ki vagyok ám akadva.Köszi,hogy olyan részletesen elmesélted a fiadnak,a lányom balesetét.

Én-miért?Mi a baj?

Bn-Tegnap találkoztak és közölte a gyermekemmel,hogy szerinteén vagyok a hibás és remélem,azóta már a fél iskolához eljutott a jóhír.Lányom el se akarta amúgy mesélni az iskolában a sztorit. Csak hogy elesett és ő mondta,hogy nem akar róla beszélni,ilyen csámcsogósan. Ennyi

Én-Nem értem miért lenne ebből bajod

Bn-Máskor is mindig befeketítesz a gyereked előtt? (Na itt már gondoltam elgurult gyógyszer.)

Én -baleset volt

Bn-aha.A 8 éves gyereked szerint én vagyok a hibás. És amilyen tudálékos,gondolomterjeszti is. ( na itt már legszívesebben elküldtem volna valahova)

Én-Köszönöm a meglátásod! Egyébként ranadtul nem érdekli a tudálékos fiamat. (a fiam kifejezetten érdektelen.Azt se meséli el mi volt az iskolában.Megverik,vagy piszkálják.Ez nagy probléma nála)

Innentől nem olvastam az üzeneteit,csak most nyitottam meg,hogy le tudjam írni ide

Bn-Nem így gondolom.A lányomnak is azzal indított.Nem megsérteni akartalak,és őt se,de akkor is ezt csinálja.Ha meg nincs igazam annak csak örülök.Gondolj már bele,ha fordítottlenne a helyzet,te hibázol,gyereked baleset érién meg elmondom az enyémnek,és perszetökre levehető,hogy téged hibáztatlak.Le is veszi és utána mondjaa te gyerekednek,meg még ki tudja kinek.Így már érted a problémát?

2017. okt. 27. 12:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Áh így visszaolvasva még az írásstílusa is olyan, mint annak a volt barátnőmnek... ha ez volt az első ilyen sértődős esete, akkor készülj fel még továbbiakra is :D
2017. okt. 27. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Én is egy egyedülálló anyuka pasija vagyok, már 10 éve...

Sajnos ez ilyen.

Nem tudom a tied hátterét, az enyémet többszörösen megcsalták és egyszer meg is verték válás előtt, főleg amíg kicsi volt a gyerek (10alatt) addig folyamatos stresszben volt, hogy vajon jó anya e, ilyen és hasonló apró dolgokból hatalmas lelkiismereti válságot tudott csinálni... nekem nincs gyerekem, én anyámnak szoktam elmondani az ilyen dolgokat, ha véletlenül is valami visszajutott, hogy én elpletykáltam a háa mögött, hatalmas ehhez hasonló hiszti...

Erre még rájön nálunk a beteges féltékenység... hát néha nem egyszerű...

De szeretem őket, így vállal9m ezeket a kompromisszumokat...

Ezt kell eldöntened magadban, hogy képes vagy e lenyelni az ilyen békákat, nem pedig azt, hogy kinek van igaza...

A végén mindig a nőknek lesz igazuk... csak az a kérdés, hogy szenvedve éled meg, vagy képes vagy ráhagyni az ilyeneket...

2017. okt. 31. 13:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Oh bocs most jutottam el odáig, hogy mindketten anyukák vagytok :D... mindegy a lényeg ugyan az, de ezt nőként magadtól is tudnod kéne... ha dolgoznak a hormonok, akkor hülyék vagytok... nála biztosan éppen ez zajlik...
2017. okt. 31. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!