Miről beszélgessek egy lánnyal, ha attól félek, hogy elhagy?
Borderline személyiségzavarom van, van egy Facebookos barátom (lány), aki hihetetlenül kedves és megértő velem a borzasztó hangulatingadozásaim és indokolatlan hülyeségeim ellenére is.
Az elmúlt másfél évben kábé hetente tiltogattam le és oldottam fel, próbáltam vele beszélgetni, de mivel egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy tényleg kedvel és érdeklem őt, ezért soha nem volt vége a dolognak.
Most próbálok egy stabil pontot találni vele, de nem igazán jön össze...
Próbálok vele óvatos lenni, mert rettegek attól, hogy mi lesz, ha megutál.. Viszont emiatt szinte nem is merek beszélgetni vele. Egyszerűen nem megy. Nem tudom mit mondjak, rengeteget gondolkodom az 1-2 szavas válaszaimon is, pedig tudom, hogy ő nem a könnyen sértődős típus és legalább ezerszer elmondta, hogy megbízhatok benne.
Mit tegyek?
17/f
mielőtt bárki félreértené, csak barátkozni szeretnék vele, és elég egyértelmű hogy ő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!