Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Internetes barátnőt keresek,...

Internetes barátnőt keresek, valaki nem akarna? 13/L!?

Figyelt kérdés
Lehetőleg legyen vicces, tudjunk miről beszélni meg stb.

2017. okt. 20. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Vigyázz, kislány, az interneten senkiről nem lehet tudni, hogy kicsoda. Bárki kiadhatja magát 13 éves lánynak, miközben esetleg 43 éves férfi. Naivul kiadsz magadról, a családról információt, mert azt hiszed, hogy megbízhatsz az illetőben, de visszaél vele (akár szexuálisan, akár betör a lakásotokba, míg távol vagytok, akár pénzt kér kölcsön stb.)Olyanokkal barátkozz, akiket láttál, akiket ismersz, sőt a szüleid is ismerik.
2017. okt. 20. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Ezt felejtsd el és menj nézz egy scooby doo részt,(Én is szoktam. :D ) aztán alvás.

23/F

2017. okt. 20. 20:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy lehet, hogy te vagy a 43 éves férfi?
2017. okt. 20. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyrészt tényleg nem fogd tudni kivel beszélgetsz, másrészt meg azért többet is irhattál volna, hogy mi érdekel stb, mert ebből, hogy 13l sok nem derül ki, két 13 évesnek is lehet totál más érdeklődési köre.
2017. okt. 21. 00:48
 5/9 A kérdező kommentje:

#3 Ha 43 férfi lennék akkor nem itt keresnék lányokat, de mivel 13 éves lény vagyok... :)

#4 Azért itt nem adok ki rólam mindent majd ha valaki szeretne megismerni akkor talán.

2017. okt. 21. 10:31
 6/9 A kérdező kommentje:
lány*
2017. okt. 21. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Haha szóval te egy 14 éves lény vagy, tudtam én Hogy valami nem stimmel, Freudi elszólás... Mindenki meneküljön!
2017. okt. 21. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát, most erre mit lehet írni, senki sem írta azt hogy add meg a pontos lakcímed, születési éved stb.

Hanem például mik a hobbijaid, milyen zenét hallgatsz stb, tudod ilyen alap dolgok amik általában segítik az ismerkedést, hogy valamelyest azonos érdeklődésű emberek kerüljenek kapcsolatba. :D

2017. okt. 21. 13:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Írhatsz. :)

17/l

2017. okt. 30. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!