Hogy tudnám velük építeni a kapcsolatom? 15F
Az imént voltam egy verseny autós oktatáson már kétszer azelőtt meg egy hetet napközistáboroztam ott.
Ők ezt a sportot űzik és csinálják, és mióta náluk voltam beleszerettem ebbe a versenyzésbe és én is ezt szeretném csinálni.
DE,
Megismertem ott egy velem egykorú srácot akinek már van autója és ott a helyszínen gyakorolhat vele, tárolhatja és használhatja a gumizó gépet meg a gumikat és a trailert is. Ezt nem tudom, hogy pénzért vagy ingyen veheti ki a részét ezekben, de szerintem ő is úgy ismerkedett meg velük mint én, de ő megvette tőlük a kocsit ami gyakorló autó volt ott. Lehet, hogy ezért felkarolták őt, mert tőlük vette az autót?
Lényegében azért szeretnék velük intenzív kapcsolatot ápolni, mert a mostani barátaimat utálom, mindenki csak cigizik meg alkoholizál és nekem ez nem kóser, mert lehet ebben a világban annyi mást is csinálni mint ezeket. És velük egy új társaság lenne, akikkel járhatnék versenyekre, csinálhatnám azt amit szeretek, és a fő lényeg, hogy lehet, hogy engem is felkarolnának mint azt a srácot.
Eddig a szolgáltatásért mindig fizettem nagyobb pénzeket és amikor velük beszélgettem családias, barátias feelingje volt., a velem egykorú srácokkal meg tök jól elbeszélgettem stb. csak egy beképzelt ronda ocsmány gyerekkel nem szimpatizáltam. Sajnos csomószor figyelem kívül hagytak ilyenkor a tanító leállt beszélgetni vagy szerelni a saját kocsiját de ez ált. cserékcsere időszakokban történt. Éreztem a tanítóban a bizalmat, hogy egyedül ott hagyott egy másik sráccal a gumizógépnél mert tudta, hogy tudtam, hogy kell használni és nem fogom elcseszni.
Ők elég gazdagok kb. úgy a társaságból mindenki, az én családom nem szegény és nem is közép szint hanem, ezt úgy mondanám, hogy középszint és egy kicsi+.
Ha vennék egy versenyautót és azt mondanám van rá esély, hogy én is részesülhetek abban mint az a másik srác vagy nem? Mert sajnos panelba lakom a belvárosban és nincsen mélygarázs se beálló (versenyautó nem parkolhat közteren mert nincs okmánya), csak pince ott tudnám tárolni a gumikat meg a gumizógépet stb.. a kocsit meg a fizetős elzárt őrzött parkolóban havi 10k amit szüleim fizetnének de azt én már gázosnak találom.. a másik meg a szállítás az is napi/10k amikor szállíttatnám. Gumik használtan drágák, gumizógép meg egyszer drága de ha lehet abba se fektetnék bele.
Egyszer mondta a tanító felesége, hogy elmehetek velük versenyre.
Lehet rá esélyem (ha lesz kocsim) vagy csak addig ilyen kedvesek velem ameddig fizetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!