Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinálhat ilyenkor a lány...

Mit csinálhat ilyenkor a lány barátom?

Figyelt kérdés

Van egy közösségi oldalon szoktunk beszélgetni (mivel van valakije, aki gondolom nem örülne nekem xD) És ott csak én vagyok meg neki ismerősnek (és csak az én képeimet láthatja), viszont úgy hetente 3x látom hogy este felé belép úgy 15 percre, de nem ír semmit... (ha akar valamit ír, csak így nem szokott belépni)

szerintetek mit csinálhat?

2017. okt. 5. 19:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
*Vagy küzd a lelkiismeretével,mert van pasija, de rád akar írni, vagy csak azt akarja, hogy lássad, hogy használja azt a profilját is, esetleg nem is saját nevén van fönt azon a profilon, és csak ki akar húzgálni belőled néhány dolgot, például, hogy ki tetszik, mi a kedvenc bármid. Hogy majd ő a valóságban fölszedjen téged.
2017. okt. 5. 21:07
 12/17 A kérdező kommentje:

Lehet, köszi.

Ehh... amúgy eléggé ilyen hullámvölgy a kapcsolatunk, vagy mink.

Egyszer letilt, máskor "visszasírja" magát meg tisztára látszik hogy tetszek neki. most pl ugye új suliba ment (15 éves), és ma megint alig ír vissza... de ezt is ilyen furán, mert pár napja meg elhívott mondoconra hogy eljöhetnék meg mehetnék vele egy picit, ilyesmik...

Én arra gondolok hogy nem akarja ott hagyni a mostani kapcsolatát egy olyan fiú miatt akivel még nem is találkozott (én), de bejövök neki... Ehh :p

2017. okt. 5. 21:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak talomban tart. De mit értesz perverzkedés alatt?
2017. okt. 6. 06:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak B terv vagy, ha a másik tönkre megy jó leszel te is.
2017. okt. 6. 07:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát én sem kockáztatnék egy ilyen messze lévő fiúval XD
2017. okt. 6. 16:11
 16/17 anonim ***** válasza:
kiveri a f...át
2017. okt. 10. 18:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Pf xD
2017. okt. 10. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!