Magyarorszagon élnek koreaiak akik nem csak turista kent vannak itt hanem itt is élnek?
Figyelt kérdés
Kezeket fel aki itt él! :D2017. szept. 16. 23:35
1/5 anonim válasza:
Ha van is, gondolom a többség nem beszél magyarul. :c
2/5 anonim válasza:
Egyik haverom barátnője koreai. Álandóan ingáznak Magyarország és Korea között. A haverom tud minimálisan koreaiul, a csaj minimálisan magyarul, és angolul pedig mindketten.
3/5 anonim válasza:
Természetessen vannak. Nem dísznek van Budapesten református közösségük. Valamelyik magyarul is tud, ám ide nem fognak írni az biztos. Egyrészt értelmesebb elfoglaltságaik vannak szabadidejükben, mint a gyik, másrészt nem kedvelik a magadfajtát. Amit te csinálsz az is rasszizmus, hiába pozitív. Nekem vannak koreai barátaim, de én nem direkt rájuk vadásztam. A Kpopot egyenesen lesz.rom. Ritkán téma nálunk Korea is.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kpop fan egyáltalan.
Csak tanulom a nyelvet es gondoltam jol jonne par anyanyelvi baràt.
De latom mindenki egybol arra gondol hogy a kpop miatt en vadászom oket.
Már nem azért de nem kéne az emberekrol kovetkeztéseket állapitani meg ugy,hogy semmit sem tudsz.
Szoval kosz.
:D
2017. szept. 17. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!