Van egy barátom, akinek segíteni szeretnék. Bővebben lent. (? )
Figyelt kérdés
Van egy problémája, de valakinek szembesítenie kéne vele, és ez lehetnék én is. Mivel távol lakunk egymástól, általában messengeren beszélünk, de arra gondoltam, hogy ezt inkább telefonon mondanám el neki, mert így sokkal könnyebben átérezné, hogy ez fontos nekem, hogy ő fontos nekem és aggódom érte. Szerintetek jó lesz így? Kicsit félek, hogy majd emiatt megromlik a barátságunk. :/2017. szept. 13. 20:40
1/4 anonim 

válasza:

Ha őszinte barátság van köztetek, akkor nem hiszem, hogy haragudni fog rád, hanem éppen ellenkezőleg értékelni fogja a törődésedet.
2/4 anonim 

válasza:

Majd kibékültök.Ha nem akkor meg nem is barát.
3/4 A kérdező kommentje:
Az most legyen lényegtelen, hogy kicsit félek, vegyétek úgy, hogy oda sem írtam. Mi a véleményetek az ötletemről? Egy elég komoly dologról van szó.. legyek inkább kicsot tapintatosabb, vagy ez így jó lesz?
2017. szept. 15. 21:55
4/4 anonim 

válasza:

Khm..hát mondjuk nem mindegy miről van szó.Ha igazán komoly a dolog ahhoz nem árt a személyes kontakt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!