Ezt nagyon eltoltam. Hogy hozhatnám helyre?
Van, illetve most már csak volt egy nagyon jó barátom, aki nagyon tehetséges egy művészeti ágban, de nagyon félénk, és mindig azt mondta, csak magának alkot, nem közönségnek.
Nekem megmutatta egy pár alkotását, mert már voltunk annyira jóban. Keveseknek adatott ez meg.
Én viszont úgy gondoltam, talán örülne neki, ha látná, hogy másoknak is mennyire tetszenek a munkái, így név nélkül feltettem kettőt egy olyan oldalra, ami ezzel foglalkozik. Csupa pozitív kommentárt kapott, így megmutattam neki, hogy másoknak is mennyire tetszik, amit csinál.
De nem jött be, amit akartam. Nem büszke lett, hanem dühös. Azt mondta, elárultam, becsaptam, visszaéltem a bizalmával... Igen, belátom, ezt nem szabadott volna.
Leszedtem a cuccokat még ott előtte, és próbáltam bocsánatot kérni, de azt mondta, erre nincs bocsánat.
Most hogy hozhatnám ezt helyre...? Sehogy, ugye? Mi legyen? Nagyon hiányzik, és nagyon bánt a dolog. Én csak jót akartam, de visszafelé sült el... akkor voltam hülye, mikor ezt megléptem.
Szerintetek mit csináljak, hogy megbocsásson? Meg lehet ezt bocsátani?
Most hagyd majd lenyugszik.Szerintem én is azt tettem volna,amit te.
Egyébként lehet,hogy dühös lett,de a lelke mélyén meg örült,csak azt is eltitkolta elõtted.
"Én viszont úgy gondoltam, talán örülne neki,"
Soha ne gondolkodj a másik helyett, és ne akard jobban tudni, hogy neki mi a jó. Ne légy te mindenkinél okosabb!
Ezt kell megtanulnod ebből az esetből.
Helyrehozni?
Hát ezt már sehogy.
Megbízott benned. Mondta is, hogy magának alkot.
Te meg az akarata ellenére, (és a szerzői jogokra fittyet hányva [szóval nem csak barátságtalan de törvénytelen is a cselekedeteted]) közzétetted az interneten. Az az igazság én is kivágtalak volna mint a s z a r ó macskát.
Majd meglátod, hogy néhány hónap, vagy egy év múlva enyhül-e irányodba.
De kegyvesztett lettél, és megbízni benned már soha nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!