Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek miért tiltott le?

Szerintetek miért tiltott le?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel korábban jóba voltunk.Nem dumáltunk sokat..de amikor találkoztunk mindig kköszöntünk egymásnak,meg érdeklődtünk a másik felől.

Múltkor észrevettem hogy fbn nem ismerősöm amikor korábban az volt,furcsáltam hogy letörölt ezért megint bejelöltem,erre letiltott.(utána már nem tudtam rákeresni). Semmiről nem tudok hogy megbántottam volna..arra gondoltam hogy van barátja és estleg ő mondhatta neki

18F

2017. szept. 2. 19:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Vagy annyira joba voltatok hogy ő többet akart és nem kezdeményeztél akkor tiltott
2017. szept. 2. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg ÉLŐBEN? Ne a facebookon éldd az életedet!
2017. szept. 2. 20:14
 3/4 anonim ***** válasza:

az ilyen gyökerekért nem kár. kívánj neki hasonlókat, hátha bejön.

én is rengetegszer estem már ilyen dolgokba bele. okot nem adtam rá, mégis megszakították velem a kapcsolatot. pont azért kéne legalább annyit közölnie, hogy "bocs, ez meg ez veled a gondom, nem szeretnék veled beszélni többet", mert neten egyszerűbb. ha már nem élőben kell valakinek az arcába mondani, nem értem, mi ebben a nehéz.

2017. szept. 2. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:
jah, és esetleg ha kínos szituációba akarod hozni, akkor csinálhatod azt, amit a kettes ír. menj oda hozzá személyesen, és kérdezd meg tőle, hogy ugyan mi lehet a baja, hogy le kellett tiltania...
2017. szept. 2. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!