Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Amióta van párja a barátom...

Amióta van párja a barátom nem foglalkozik velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 lassan 3 éve barátok vagyunk. Nagyon jóban voltunk, mintha "testvérek lettünk  volna". De amióta megvan neki az új párja nagyon megváltozott. Mindig én keresem, írtam neki, de folyton leráz, nem akar válaszolni. Nem akarok mindig pitizni utána, de azért rosszul esik hogy ennyire megszakadt ez az egész. Úgy érzem hogy a párja fordította ellenem...

Ti mit tennétek? vagy törődjek bele, és ne foglalkozzak többet vele, és tiltsam le? vagy mit mondjak neki?

2017. szept. 1. 22:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmit.

Keress új barátot, ha kell. Vagy gondolkodj te is párkapcsolatba, ha nem akarsz elveszteni így megint valakit.

2017. szept. 1. 22:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ne mondjak neki semmit, ne is tiltsam le?
2017. szept. 1. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha van párod ő elvárja (jogosan) hogy vele töltsd az időd, ne más lányokkal.

Nyilván nem szakít meg egy barátságot, de ezt el kell tudnod fogadni. Semmi értelme letiltani szerintem, hisz semmi rosszat nem csinált. Dolgozd fel, lépj tovább.

2017. szept. 1. 22:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van. Tiltom az üzeneteket, ne tudja azt írni, hogy mennyire "sajnálja".
2017. szept. 1. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Most ilyen helyzetben voltam.

Napi szintes kapcsolatban voltam legjobb barátnőmmel. Aztán kb 2 hónapja ahogy megismerkedett egy sráccal kb leszart. Ha nagy kín keservesen megbeszéltünk végre egy talit utolsó pillanatban lemondta és hozzám vágott egy "bepótóljukot" amiből soha sem lett semmi.

Én már olyan szinten ideges voltam rá,hogy elhordtam mindennek. Mivel nonstop csak a negatív hangvételű leveleket kapta. Úgy döntött tényleg muszáj lesz velem találkozni és beszélni.

És nem adtam volna sok időt neki,hogy megszakítom vele a barátságot.

Végül sikerült 2 hónap után megbeszélni a dolgokat,de akkor is mondtam nem azzal volt,van bajom,hogy párkapcsolatban vagy,hanem az,hogy ha megbeszéljük a talit azt is lemondod.

Volt egy kisebb balesetem kiment a bokám,lezúztam a térdemet felsem jött hozzám,pedig egy hétig itthon feküdtem. De még egy hogy vagyot sem írt,semmit. Mintha megszűntem volna.

Pipa voltam rá!

Én ha most nem beszéljük meg pár napja a dolgokat akkor szept végéig adtam volna időt főleg,mivel 2 hét múlva szülinapom van,kíváncsi lettem volna rá,hogy legalább akkor felköszönt.e vagy vmi. Így magamban a szept végét tűztem ki.

Szerintem lehet az ember párkapcsolatban,de ha azért a legjobb barátnője akivel 4 éve barátnők és otthon fekszik betegen akkor a minimum,hogy egyszer felszaladok meglátogatni. Ha fél-órára is. Vagy felhívom. Egyik sem történt meg.

Mióta beszéltünk azóta változott a dolog szerencsére jó irányban. De aztán majd meglátjuk mi lesz.

Igaz nincs kapcsolatom, de ha ő otthon feküdne betegen akkor is szakítanék rá legalább 1 órát,hogy meglátogassam. Persze nem vagyunk egyformák.

Én azt mondom,hogy írj neki egy hosszú levelet amibe a fájdalmadat leírod. Nem azzal van bajod,hogy kapcsolatban van hanem az,hogy nem szán rád egy kicsi időt sem.

Persze ha szétmennének te lennél az első akit hívna szerintem.

Mióta van ez az állapot?

De ha írsz privit tudok segíteni szerintem. Pont ugyanezen mentem keresztül amiket leírtál.

2017. szept. 2. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!