Vannak olyan emberek akik nem néznek rám furcsán ha nem iszok és bulizok?
Figyelt kérdés
Főként egyetemistákra gondolok. Lehet így egyetemen barátokat, esetleg barátnőt találni hogy nem iszok alkoholt és nem járok diszkókba? Nem leszek kinézve ha nem iszok?2017. aug. 25. 22:01
12/15 anonim válasza:
Az egyetemek tele vannak "nembulizós" diákokkal, az más kérdés, hogy sose fogsz velük találkozni, mert alig mozdulnak ki, csapatépíteni, versengeni és bulizni nem járnak el, innentől kezdve meg kb mindegy vannak e, mert annyiból áll a napjuk, hogy bemennek suliba utána haza vagy dolgozni. Nem fogsz velük megismerkedni
13/15 anonim válasza:
Én egyáltalán nem nézlek le. Sőt, örülök, az ennyi válaszolóból, hogy nem vagyunk egyedül. Néha nagyon elveszve tudom érezni magam ilyenkor... Sajnos a lenézést nem lehet elkerülni... Meg kell próbálni olyanokkal barátkozni, akik hasonló elveket vallanak mint te, vagy egy olyannal, aki nem néz le amiatt, hogy nem iszol vele hétvégente. Nekem is van ilyen barátom. :)
15/15 A kérdező kommentje:
#14: Egyszerűen nem szeretem az ízét a legtöbbnek. Meg a bulikban egyáltalán nem bírom a sok embert, a hangos zenét stb.
2017. okt. 1. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!