Egyik legjobb barátomat láttam meztelenül, hogy tudnám elfelejteni?
jaj nekem. most ez a kérdés kamu vagy komoly? léteznek ilyen fiúk?
és akkor mi lett volna ha 10-en mentetek volna be? meghaltál volna a szégyentől? komolyan hihetetlenek ezek a mai tizenévesek.
semmit ne csinálj, neki is olyan van, mint neked, szal nem értem a problémádat.
az a tusolós hozzászólás na az megint nagyon beteg, tudod én is járok edzésre, mi is tusolunk együtt, de azért bizony eléggé megnézegetjük egymást, nyilván nem tesszük szóvá, de evidens h mindenki kíváncsi, milyen a másiknak ... álszentség lenne ezt tagadni. na meg aztán sokszor ez-az is történik egy fiútusolóban, de ezzel se árulok el újdonságot ha tizenévesekről van szó.
mi ez q sok sületlenség, hogy eltakarja meg nem néz le? eskü meghalok. nem tudom, h elhiggyem-e ezeket vagy sem.
nemrég írtam egy hasonló kérdéshez, hogy nálunk 15 éves koprban volt ez, h 4esével mentek be, és az egyik megmakacsolta magáta, ő mint nagy egyéniség, gondolta, kikéri magának, és ő biztos nem veszi le. a doki meg erélyesebben rászólt, hogy na kisöreg, márpedig biztos leveszed, és van rá 2 másodperced, az meg levette szó nélkül. ennyi ez csak ... kicsit erélyesebben kell fellépni a mai tizenévesekkel, mert sok mindenről egészen hihetetlen elgondolásiak vannak. mintha nem ebben a világban élnének vagy nem tudom ...
na elárulod h mit is szeretnél elfelejteni? talán 2 farka volt a haverodnak vagy mi volt a gond?
Gondolj arra:miért kell szégyellni ,takarni bizonyos testrészeket.Ugyan honnan és miért származik ez a szokás?Nem vagyok nudista,az öltözködésnek vannak előnyei,hasznai.De elvileg csakugyan a (teljesen) meztelenség az alap.Az állatok is meztelenek,az ősember is meztelen volt.
Hallottam már hasonló esetről,az nem zavarta egyik érintetett sem ,igaz,ott egymás számára ismeretlen fiúknak kellett egymás előtt tejesen meztelenül ácsorogniuk valami orvosi vizsgálaton.
persze de látod, itt is volt már olyan aki azt mondta h utána évekig pszichológushoz kellett járnia mert annyira megviselte h látták őt az osztálytársai meztelenül.
és nem, ez nem a vicc-kategóriában volt, pedig oda való. állítólag az életre szóló lelki sebeit kellett pszichologizálni, nemtom sikerült-e végül :)
de azért aranyos, nem?
1.kamu mert ilyen vizsgálat nem szokott lenni
2 nem tudom mi van a mai tizenévesekkel de mi anno szemrebbenés nélkül tusoltunk tesi után meg úszóedzések után és semmi lelki bajunk nemett hogy megláttuk az osztálytársunk vagy edzőtársunk farkát és ez mem a 70es években volt hanem nem olyan rég mert csak 30 vagyok
Már nagyon régi a kérdés, de azért leírom a gondolatom.
VOLTAM KATONA ! Ez a mai tinik számára egy fogalom. Igen ott is meztelen vizsgálat van, aranyér, fityma, here, és mérések. Na ott próbáltad volna mondani, hogy jogod van nem levenni a ruhát ! Szalag szerűen mentünk sorban meztelenül és 4 fős orvosi bizottság volt + 2 leányzó, adminisztrátor (írnok) . Ez többször történt, mert sorozáskor is, meg a bevonuláskor és a laktanyába érkezéskor. Majd civilruha zsákba tesz, meztelen átmasírozott mind a 60 újonc a tusolóba, onnan a ruhatárba.Addig rengeteg segget és farkat láttunk. Mégsem kellett pszihológus senkinek. Ez volt a legkissebb gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!