A barátnőm kamu sátánista Most mit tegyek?
A barátnőm kamuból sátánista (azt állítja mindenkinek hogy az, nekem meg bevallotta hogy csak 'menőségből' csinálja)
Én az vagyok (Lavey-sátánizmus) és komolyan veszem
Nagyon idegesít és ezt mondtam is már neki, ő meg lecseszett, hogy miért ne hagudozhatna erről?
Hogy vegyem rá, hogy tényleg hagyja abba, mert ez már nagyon ciki amit csinál?
5# nem pontos válasz.
És inkább azt találom cikinek, ha valaki úgy akar okosat mondani valamiről, hogy nem ismeri rendesen.
Kérdező
A sátánizöusban az a jó, hogy mi nem érzünk kényszert arra, hogy egy idiótával beszélhessünk. Beszélünk ha akarunk, aztán simán csak kiröhögjük.
Érzed ugye.
Egyébként a beszélgetést ajánlom, elmondani, hogy ha hülyeségeket beszél a sátánizmusról azzal téged, nem tisztel.
Ha nem tisztel, mit keres melletted?
Ha nem beszél hülyeséget, de nem hisz benne az legyen az ő dolga. Semmi közöd hozzá. Az ő élete, az ő választása.
Nem térítünk, nem bas.tatunk senkit, hogy legyen Sátánista. Szabad emberek vagyunk és ezt meghagyjuk másnak is. Amíg nincs ellenünkre.
szép napot
"Ennyi erővel az is ciki, hogy a katolikusok azt is meggyónják hogy átmentek a piroson"
Ciki az is, mint az állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!