Van itt olyan akinek pszihopata barátja van/ volt?
Figyelt kérdés
Az ilyen ember csupán azert hogy a másikkal legyen képes fenntartani egy kapcsolatot? Mert ügye azt mondjak hogy a pszihopatanak az érdekei számítanak.2017. aug. 17. 22:24
1/6 anonim 

válasza:

Ennyi erővel mindenki az, mindenki érdekből tart kapcsolatot...érzelmi-testi-anyagi...
2/6 anonim 

válasza:

Nem minden pszichopata feltétlen negatív romboló személyiség.Elég sok már fiatalon felismeri,hogy mi is ő és ha a lehetőségek adottak lehet belőle hasznos ember.Pl a sebészek között igen nagy arányban vannak jelen,mert ott úgy kaszabolhatják az embereket,hogy közben még érdekes és percíz is legyen,mellékesen pedig még az életét is megmentik a betegnek.
3/6 A kérdező kommentje:
Az érdeket ugy gondoltam hogy szexuális, anyagi, vagy egyéb haszon, irányítás vagy, stb. A nem érdeket meg ugy hogy egymas társaságába lenni es kesz.
2017. aug. 17. 22:38
4/6 anonim 

válasza:

Nem pszichopata. Csak sima érdek ember.
Van egy csomó.
5/6 Agik válasza:
Ismerek egy pszihopata ferfit.40-es,mostmar kozelit az 50-hez. Vezeto pozicioban volt multiknal Pesten. Most is vezeto pozicioban van csak allami cegnel. Minden buntudat nelkul megsert embereket, semmi szegyenerzete nincs. A noket lenezi es anyagilag kihasznalja es ezt mondja is magarol. Engem akkor szedett csak elo, ha ingyen lakast keresett kulfoldon, mivel en kulfoldon lakom. Igaz, hogy elotte megsertett, de mivel semmi empatiaja nincs es szegyenerzete sem , ezt nem vette eszre es magatol ertedodonek talalta, hogy ingyen lakast adok neki kulfoldon. Mivel az elottem levo holgy is -aki Pesthez kozel lakik -hagyta, hogy ingyen lakjon nala, mikozben a ferfi kiadta mindket lakasat alberletbe es heti 3 napot dolgozott. Ha a celjat el akarja erni, nagyon kedves, nagyon megnyero. De ha mar nincs rad szuksege, vagy latja, atlatsz rajta, nem segitesz, likvidal es fenyeget. Igaz kopasz az illeto ferfi, de mivel rendszeresen fitnesezik, a noknek altalaban tetszik es nagyon jol tudja, hogy kell manipulaljon a nokkel. Ha felismered, keruld nagyon kerlek.
6/6 anonim 

válasza:

volt, de megszabadultam tőle. 2 éven keresztül elviseltem az irányításait, ne vigyem a gyerekeimet sehova, ne nézzek tévéfilmeket mert veszekednek benne, őnélküle sehova se menjek, mert akkor biztos pasizni megyek,elhagyáskor, összeveszéskor fenyegetőzik mindenfélével, egolegója igen magas, feltűnősködik a facebokkon olyan képekkel amik nemcsak őt ábrázolják és engedély nélkül közzé teszi. megszabja, hogy mikor kell lehet fürödni, amikor ő úgy gondolja.Nem lehet vásárolni menni, mert az nála csavargás. mindeközben zugivó. ágyneműtartója tele vodkásüvegekkel, mindenhol dugdossa a bort, vodkát stb. nem hajlandó orvosi segítséget kérni. rokonai előtt nem is ismeri el, hogy alkesz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!